Think Rugs Kasbah, 120 x 170 cm, roșu teracotă

Ai o slăbiciune pentru materialele naturale ? Atunci covorul Think Rugs te va cuceri cu siguranță. Covoarele din colecția Kasbah sunt fabricate din 100% lână , cunoscută pentru moliciunea sa inconfundabilă și rezistența la murdărie. În plus, toate fibrele au fost țesute manual , așa că poți fi sigur că vei avea la picioare un covor cu adevărat unic. Este bine de știut: Nu te alarma dacă din covor se desprind câteva fire la puțin după achiziț ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Think Rugs Kasbah, 120 x 170 cm, roșu teracotă

Ai o slăbiciune pentru materialele naturale? Atunci covorul Think Rugs te va cuceri cu siguranță. Covoarele din colecția Kasbah sunt fabricate din 100% lână, cunoscută pentru moliciunea sa inconfundabilă și rezistența la murdărie. În plus, toate fibrele au fost țesute manual, așa că poți fi sigur că vei avea la picioare un covor cu adevărat unic. Este bine de știut: Nu te alarma dacă din covor se desprind câteva fire la puțin după achiziționarea acestuia. Este o caracteristică naturală a covoarelor din lână, dar care va dispărea după aproximativ o lună.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Think Rugs Kasbah, 120 x 170 cm, roșu teracotă de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Think Rugs Kasbah, 120 x 170 cm, roșu teracotă sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.