Thermaltake PS-TPD-0500NNFAGE-1

de la 372.99 lei (3 magazine)
  Putere 500W Puterea sursei de alimentare este un parametru extrem de important, ceea ce inseamna cantitatea de energie care poate fi furnizata componentelor computerului. Echipamentele mai putin avansate, al caror scop principal este munca de birou, pot fi alimentate de obicei cu 500W . Cu toate acestea, acest lucru trebuie verificat cu atentie. Este suficient sa adaugati cerintele de energie ale tuturor componentelor. O solutie simpla va fi utilizarea un ...

Descriere


Thermaltake PS-TPD-0500NNFAGE-1

 
Putere 500W

Puterea sursei de alimentare este un parametru extrem de important, ceea ce inseamna cantitatea de energie care poate fi furnizata componentelor computerului. Echipamentele mai putin avansate, al caror scop principal este munca de birou, pot fi alimentate de obicei cu 500W . Cu toate acestea, acest lucru trebuie verificat cu atentie. Este suficient sa adaugati cerintele de energie ale tuturor componentelor. O solutie simpla va fi utilizarea unui calculator pe care il puteti gasi cu usurinta pe Internet. Alegerea sursei de alimentare potrivita are un impact mare asupra functionarii sigure a computerului.

 
80 Plus Gold

Certificatele 80 Plus definesc standardul care evalueaza eficienta surselor de alimentare. Acest lucru permite utilizatorilor sa afle mai multe despre performanta. Rezultatul arata eficienta la o anumita incarcare a sistemului. In cazul certificatului 80 Plus Gold, cu o incarcare de 50%, vom obtine o eficienta de 90% , cu o sarcina de 20% si o eficienta de 100% va fi de 87%. Acestea sunt rezultate foarte bune , iar sursa de alimentare poate fi utilizata in computerele de ultima generatie care utilizeaza o putere de calcul mare si componente avansate.

 
 
Fara cablare modulara

In acest tip de alimentare, utilizatorii nu pot deconecta cablurile care nu vor fi utilizate in timpul functionarii computerului. Atunci cand alegeti acest tip de sursa de alimentare, ar trebui sa va amintiti despre o carcasa adecvata care sa permita aranjarea abila a cablurilor pentru a evita efectul incurcarilor. Cu toate acestea, o sursa de alimentare modulara, in care cablurile redundante pot fi usor indepartate, va oferi un sistem mult mai ordonat. Alegerea cursului depinde de preferintele personale ale utilizatorului. Cu toate acestea, multe surse de alimentare de pe piata nu ofera cabluri modulare.

 
ATX

Este cel mai universal si cel mai comun standard de surse de alimentare pentru computer. A gasit o aplicatie larga. Va functiona atat cu configuratii mai simple destinate lucrarilor de birou, cat si cu dispozitive pentru jucatori. Inaltimea si latimea acestui tip de sursa de alimentare sunt specificate in standard. Cu toate acestea, lungimea depinde de puterea dispozitivului si creste proportional. Aceasta este o problema importanta atunci cand alegeti carcasa potrivita, care ar trebui adaptata la dimensiunea sursei de alimentare.

 
Racire activa

Racirea activa este foarte eficienta si se ocupa perfect de buna functionare a computerului. In plus, acum este standard. Dezavantajul sau este o munca putin mai puternica. Zgomotul subtil poate fi redus prin instalarea ventilatoarelor cu diametru mai mare. Aceasta dimensiune il va face sa se roteasca mai lent. De asemenea, merita sa cautati dispozitive de pe piata cu ventilatoare, a caror viteza de rotatie este adaptata la temperatura dispozitivului . Cu cat temperatura creste mai repede, cu atat rotatia este mai rapida.

 
Sistem PFC activ

Sistemul PFC permite corectarea factorului de putere pentru a minimiza pierderile din liniile de transmisie. Sistemele active se adapteaza la conditiile care prevaleaza intr-o anumita retea. Acest lucru afecteaza in mod direct posibilitatea realizarii unei eficiente ridicate a sursei de alimentare. Gama factorilor de putere este de la 0,9 la 0,99 . Nu este un parametru care ar afecta semnificativ confortul utilizarii computerului. Cu toate acestea, este o solutie mai ecologica , care poate fi importanta pentru multi clienti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thermaltake PS-TPD-0500NNFAGE-1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thermaltake PS-TPD-0500NNFAGE-1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.