Thermaltake CA-1I7-00F1WN-02

Descrierea produsului Carcasă iluminată Estetica computerului este influențată nu numai de forma și culoarea carcasei, ci și de posibilele efecte de iluminare. Acest model este echipat cu o lumină de fundal decorativă și practică, datorită căreia dispozitivul va arăta mult mai expresiv și mai eficient. Lumina de fundal a carcasei înseamnă, de asemenea, că, în timpul serii sau al divertismentului la computer, nu va trebui să utilizați surse de lumină suplime ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Thermaltake CA-1I7-00F1WN-02

Descrierea produsului
Carcasă iluminată

Estetica computerului este influențată nu numai de forma și culoarea carcasei, ci și de posibilele efecte de iluminare. Acest model este echipat cu o lumină de fundal decorativă și practică, datorită căreia dispozitivul va arăta mult mai expresiv și mai eficient. Lumina de fundal a carcasei înseamnă, de asemenea, că, în timpul serii sau al divertismentului la computer, nu va trebui să utilizați surse de lumină suplimentare.

Turn complet

Carcasa pentru computer Full Tower este o structură foarte mare concepută pentru servere și sisteme profesionale. Spațiul său intern permite instalarea mai multor componente diferite. Nimic nu vă împiedică să montați două plăci grafice sau mai multe hard disk-uri. Un avantaj decisiv al carcasei Full Tower este sistemul perfect de răcire . Este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută soluții avansate și înlocuiesc adesea elementele de configurare hardware.

Micro ATX (uATX)

Atunci când alegeți o configurație de computer, asigurați-vă că standardul de proiectare a plăcii de bază este compatibil cu carcasa. În cazul Micro ATX, proiectanții au limitat numărul de sloturi de pe placă la patru, datorită cărora a fost posibil să se obțină o dimensiune mult mai mică comparativ cu ATX . Prin urmare, utilizatorii pot ajunge la carcase compacte și astfel pot economisi spațiu de birou. Multe dintre ele vor permite instalarea de componente de înaltă clasă. Un astfel de computer va funcționa bine atât la locul de muncă, cât și în divertisment.

Mini ITX

Atunci când alegeți componentele computerului, asigurați-vă că standardul designului plăcii de bază este compatibil cu carcasa. Un mic sistem Mini-ITX cu dimensiunile de 170 x 170 mm va fi utilizat în carcase compacte care pot fi așezate cu succes pe un birou. Un astfel de computer va fi perfect pentru munca de zi cu zi. Standardul Mini-ITX permite și instalarea componentelor care vor garanta un divertisment excelent. Gamerii vor căuta cu siguranță un procesor rapid și o placă grafică de ultimă generație.

ATX

Atunci când alegeți componentele computerului, este necesar să acordați atenție faptului că standardul designului plăcii de bază este compatibil cu carcasa. Cel mai popular și utilizat pe scară largă este ATX . Acest sistem universal vă va permite să conectați mai multe componente pentru diverse aplicații. Acestea pot fi atât componente care se vor dovedi utile în munca de birou, cât și plăci grafice de înaltă calitate sau procesoare destinate jucătorilor. Desigur, o astfel de soluție versatilă necesită o carcasă de dimensiuni adecvate.

ATX extins (e-ATX)

Când alegeți hardware-ul computerului, trebuie să verificați dacă standardul plăcii de bază va fi compatibil cu carcasa. În cazul proiectării e-ATX, avem de-a face cu un cip relativ mare. Prin urmare, utilizatorii trebuie să ajungă la o carcasă mai mare și, în același timp, universală, care să permită asamblarea tuturor componentelor necesare. Acestea pot fi atât componente destinate lucrărilor de birou, cât și unități avansate care vor încânta fanii divertismentului virtual și le vor permite să se distreze cu cele mai noi jocuri.

Fereastra

O carcasă pentru computer cu fereastră transparentă este o propunere perfectă pentru utilizatorii care doresc să urmărească activitatea componentelor. Acest aspect vă va permite să vedeți toate elementele configurației hardware și în puteți verifica orice moment dacă este necesară curățarea componentelor individuale . Designul cu fereastră subliniază și designul modern și caracterul de joc al computerului. O astfel de carcasă va fi perfectă pentru jucătorii care apreciază nu numai funcționalitatea, ci și un aspect atractiv.

Lungimea plăcii grafice până la 31 cm

O carcasă pentru computer care permite instalarea unei plăci grafice de până la 31 cm lungime este o soluție universală pentru utilizatorii exigenți. În acest fel veți putea monta multe cărți cu utilizări diferite. Acestea pot fi atât unități avansate destinate jucătorilor, cât și modele mult mai ieftine, care sunt perfecte pentru munca de birou. Ajungând la acest tip de carcasă, puteți înlocui cu ușurință cipul grafic oricând aveți nevoie pentru a îmbunătăți performanțele hardware.

Înălțimea sistemului de răcire până la 19 cm

O carcasă pentru computer care va permite instalarea unui sistem de răcire a procesorului cu o înălțime de până la 19 cm va fi perfectă pentru construirea unei configurații a computerului cu multe aplicații. Datorită acestui design, veți putea alege modele compatibile de ventilatoare cu parametri diferiți. Printre acestea veți găsi atât sisteme simple destinate răcirii echipamentelor de birou, cât și sisteme mai avansate, care pot fi găsite în unități pentru fanii divertismentului virtual sau pentru utilizatori profesioniști.

USB 3.0 x2

Carcasa computerului cu un conector dublu USB 3.0 este soluția perfectă pentru utilizatorii exigenți. Este o metodă ideală de comunicare între computer și alte dispozitive care acceptă, de asemenea, această tehnologie. Veți putea conecta cu ușurință o unitate flash USB sau o unitate externă și puteți utiliza opțiunea de schimb de fișiere. Conectorul USB 3.0 va permite asemenea pentru a încărca telefonul mobil și multe alte dispozitive. Este o conexiune rapidă, fiabilă și, mai presus de toate, sigură, care este acum standard.

USB 2.0 x2

O carcasă pentru computer echipată cu un conector dublu USB 2.0 este o propunere ideală pentru persoanele cărora le pasă de confortul maxim de utilizare. Unul dintre conectori poate fi utilizat, de exemplu, pentru a încărca un smartphone, în timp ce celălalt permite comunicarea rapidă între computer și o unitate externă. Conexiunea este extrem de simplă și, mai presus de toate, sigură. Această soluție va funcționa atât în ​​birou, unde fișierele sunt adesea transferate în memoria externă, cât și în aplicațiile de acasă.

Conectori pentru căști / difuzoare

Carcasele echipate cu un conector audio universal vor asigura cel mai înalt confort al divertismentului. Datorită acestui fapt, puteți rapid conecta difuzoare sau căști la computer. Puteți asculta muzica preferată fără probleme, precum și viziona filme sau seriale grozave. Pasionații de jocuri, pentru care sunetul definește adesea distracția excelentă cu cele mai bune producții, vor fi deosebit de mulțumiți. Acest tip de conector este o construcție extrem de simplă și fiabilă, care este acum standard.

Conector microfon

Carcasa echipată cu un conector pentru microfon va fi perfectă pentru utilizatorii exigenți care așteaptă un confort maxim de lucru și divertisment. Datorită acestui fapt, puteți conecta rapid microfonul la computer pentru apeluri vocale convenabile . Această funcție va fi utilizată pe scară largă în birourile moderne, unde videoconferința este o formă comună de comunicare. Fanii divertismentului virtual vor fi, de asemenea, mulțumiți, deoarece contactul vocal permite o competiție eficientă în echipă.

Thermaltake View 71 TG RGB Plus 

View 71 TG RGB Plus este o incintă Midi-Tower de la Thermaltake cu un aspect modern care poate atrage persoanele care apreciază designul computerelor. A fost realizat din componente de înaltă calitate și oferă funcționalități care ar trebui să răspundă așteptărilor chiar și celor mai pretențioși consumatori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thermaltake CA-1I7-00F1WN-02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thermaltake CA-1I7-00F1WN-02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.