THD Platinum Collection Fresh Vanilla aroma difuzor cu rezervã 100 ml

THD Platinum Collection Fresh Vanilla aroma difuzor cu rezervã 100 ml
imagine exemplificativa

Evolutie pret
0.00 LEI
0 magazine

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - THD Platinum Collection Fresh Vanilla aroma difuzor cu rezervã 100 ml


Difuzorul de aromă THD Platinum Collection Fresh Vanilla este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • aromă dulce

Cum se utilizează:
Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THD Platinum Collection Fresh Vanilla aroma difuzor cu rezervã 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru THD Platinum Collection Fresh Vanilla aroma difuzor cu rezervã 100 ml puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THD Platinum Collection Fresh Vanilla aroma difuzor cu rezervã 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]