Texas El-Tex 300

Texas El-Tex 300
oferte de la
306.00 lei

(5 magazine)
Motosapa electrica (motocultor) Texas El-Tex 300, 300W, 19CM, lame Motosapa electrica (motocultor) Texas El-Tex 300 este un cultivator electric foarte usor, de dimensiuni minime, cu zgomot redus si care poate fi operat cu abilitati si efort minim. Este ideal pentru plantarea si amenajarea florilor si plantelor care nu necesita o adancime mare de plantare, sau oriunde se doreste cultivarea in spatii mici. Elibereaza-ti spatele, bratele si umerii de utilizarea uneltelor voluminoase si gr ...

Descriere - Texas El-Tex 300


Motosapa electrica (motocultor) Texas El-Tex 300, 300W, 19CM, lame Motosapa electrica (motocultor) Texas El-Tex 300 este un cultivator electric foarte usor, de dimensiuni minime, cu zgomot redus si care poate fi operat cu abilitati si efort minim. Este ideal pentru plantarea si amenajarea florilor si plantelor care nu necesita o adancime mare de plantare, sau oriunde se doreste cultivarea in spatii mici. Elibereaza-ti spatele, bratele si umerii de utilizarea uneltelor voluminoase si grele! Cultivatorul Texas El-Tex 300 este ideal pentru a fi folosit si de catre persoanele in varsta datorita greutatii reduse si a operarii cu minimul de forta si cunostinte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Texas El-Tex 300 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Texas El-Tex 300 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.