Tesy BiLight GCV804420B11TSR

de la 618.92 lei (4 magazine)
          PISTON EFECT asigura o cantitate cu pana la 15% mai mare de apa calda Noul design al noii duze de apa rece, creeaza efectul unic PISTON EFFECT ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda. Noua tehnologie se afla in proces de ...

Descriere


Tesy BiLight GCV804420B11TSR

 

 

 

 

 

PISTON EFECT asigura o cantitate cu pana la 15% mai mare de apa calda

Noul design al noii duze de apa rece, creeaza efectul unic PISTON EFFECT ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda. Noua tehnologie se afla in proces de patentare.

 

 

 

 

 

Salveaza pana la 16% din energia de incalzire

Salveaza pana la 16% din energia de incalzire, prin eliminarea puntii termice dintre corpul boilerului si sistemul de prindere pe perete.

 

 

 

 

Intrerupatorul unic BiLight cu doua functii

Intrerupatorul are doua moduri de operare, vizualizate prin schimbarea culorii luminii panoului. Este indicat modul de “incalzire” cu culoarea rosu si “gata de utilizare” cu culoarea albastra, atunci cand temperatura apei ajunge la valoarea setatata si este gata de utilizare.

 

 

 

 

Termostat reglabil usor accesibil

Controlerul mecanic al temperaturii, instalat in partea de jos a boilerului este mare si permite reglarea facila a temperaturii dorite. Puntele de setare a temperaturii sunt marcate cu proeminente, permitand astfel reglarea temperaturii si de catre persoanele cu deficiente de vedere.

 
Pentru alegerea capacitatii corecte a boilerului electric va rog sa consultati poza de mai jos
 
 

 

 

 


GCV804420B11TSR
Detalii tehnice
Detalii produsTipVertical
Capacitate80 l
Putere2000 W
Presiune0.8 Mpa
Variator temperatura30 - 75 grade C
Detalii fiziceDimensiuni79 x 44 x 46
Greutate21.35
AlteleProtectie anti-inghet
Supapa siguranta
Anod de magneziu
Termostat reglabil
Intrerupator ON/OFF
Sticla ceramica
Izolatie 14mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tesy BiLight GCV804420B11TSR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tesy BiLight GCV804420B11TSR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.