Tesla DD600SG

Tesla DD600SG
0.00 lei
(0 magazine)
  FILTRE DE CARBON   Cu ajutorul filtrelor de carbon, aerul din bucătăria dvs. va fi curat și reîmprospătat. FILTRE LAVABILE ÎN MAȘINA DE SPĂLAT VASE Filtrele noastre ALU sunt sigure pentru a fi spălate în mașinile de spălat vase.   MOTOR POWER DESIGN Datorită unui design special al motorului, hotele noastre funcționează eficient din punct de vedere energetic, menținând nivel ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Tesla DD600SG


 
FILTRE DE CARBON
 

Cu ajutorul filtrelor de carbon, aerul din bucătăria dvs. va fi curat și reîmprospătat.

FILTRE LAVABILE ÎN MAȘINA DE SPĂLAT VASE

Filtrele noastre ALU sunt sigure pentru a fi spălate în mașinile de spălat vase.

 
MOTOR POWER DESIGN

Datorită unui design special al motorului, hotele noastre funcționează eficient din punct de vedere energetic, menținând nivelul zgomotului scăzut. În funcție de dimensiunea bucătăriei dvs., alegeți între diferite niveluri de putere de ventilație.

 
 
HOTĂ TELESCOPICĂ

Oricât de mare ar fi tavanul dvs. din bucătărie, cu ajutorul coșului telescopic puteți utiliza diferite modele de hote. Datorită sistemului de fum telescopic (dublu), coșul interior se poate extinde la orice înălțime doriți.

SISTEM DE ILUMINARE CU LED
 

În comparație cu sistemele de iluminat convenționale, iluminatul cu LED-uri consumă mai puțină energie. De asemenea, adăugați un aspect elegant și o atmosferă unică in bucătăria dvs!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tesla DD600SG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tesla DD600SG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.