Termometrul Galileo Galilei

129.00 lei (1 magazin)
Termometrul de birou Galileo Galilei Termometrul Galileo Galilei cadou de birou pentru barbati colectia Juliana. Acesta este termometrul lui Galileo Galilei functional. I se spune termometrul lui Galileo Galilei pentru ca functioneaza pe principiul lui Galileo Galilei. Conform principiului lui Galileo Galilei lichidele isi schimba densitatea in functie de cresterea sau scaderea temperaturii. Acest termometru de birou poate fi o idee inspirata de decor pentru birou sau cadouri pentru b ...

Descriere


Termometrul Galileo Galilei

Termometrul de birou Galileo Galilei
Termometrul Galileo Galilei cadou de birou pentru barbati colectia Juliana. Acesta este termometrul lui Galileo Galilei functional. I se spune termometrul lui Galileo Galilei pentru ca functioneaza pe principiul lui Galileo Galilei.

Conform principiului lui Galileo Galilei lichidele isi schimba densitatea in functie de cresterea sau scaderea temperaturii. Acest termometru de birou poate fi o idee inspirata de decor pentru birou sau cadouri pentru barbati.
Termometru Galileo Galilei bulb decor pentru birou
Termometru Galileo Galilei bulb, decor inedit pentru birou. Acest termometru de birou functioneaza dupa principiul descoperit de Galileo Galilei.

Acest termometru Galileo Galilei nu este doar un obiect util pentru birou ci si o idee inspirata de cadou pentru cei pasionati de obiecte de colectie interesante.

Acest termometru include  bilute sfere in interior care plutesc intr-un lichid cu o anumita densitate.

Densitatea lichidului din interior se modifica in functie de temperatura exterioara astfel ca cele 5 sfere din interior se ridica sau coboara.

Pe fiecare sfera este agatata o mica placuta inscriptionata cu un numar. Citirea termometrului se face in functie de aceste placute cu numere.
Specificatii:
  • Dimensiuni: 34x8x8cm
  • Material: Sticla
  • Numar de bile: 5
  • Ambalaj: Cutie originala cadou.
  • Livrare: 24-48 de ore dupa confirmare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Termometrul Galileo Galilei de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Termometrul Galileo Galilei sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.