Termometru Galileo Galilei cu rama

139.00 lei (1 magazin)
Termometru cu rama neagra Galileo Galilei Termometru pentru birou Galileo Galilei cu rama neagra, obiect decorativ functional recomandat pentru barbati si femei. Acest termometru Galileo Galilei in forma de picatura de apa este facut din sticla. Este integrat intr-o rama neagra de lemn. Contine in interior mici sfere cu valori de temperatura. Termometru Galileo Galilei arata temperatura mediului ambiant. Functioneaza conform principiului descoperit de Galileo conform caruia densit ...

Descriere


Termometru Galileo Galilei cu rama

Termometru cu rama neagra Galileo Galilei

Termometru pentru birou Galileo Galilei cu rama neagra, obiect decorativ functional recomandat pentru barbati si femei.

Acest termometru Galileo Galilei in forma de picatura de apa este facut din sticla. Este integrat intr-o rama neagra de lemn.

Contine in interior mici sfere cu valori de temperatura.

Termometru Galileo Galilei arata temperatura mediului ambiant.

Functioneaza conform principiului descoperit de Galileo conform caruia densitatea lichidelor se schimba in functie de temperatura exterioara.

Termometru de birou Galileo Galilei cu rama neagra un cadou pentru birou recomandat atat pentru barbati cat si pentru femei.

Este functional dar are in primul rand, valoare de colectie si decor.
Detalii termometru de birou
  • Dimensiuni : 10cm latime si 15cm inaltime.
  • Ambalaj termometru Galileo Galilei:
  • Material: sticla, metal, lemn
  • Livrare: 24-48 de ore dupa confirmare.
  • Prezentare_ optional, cadou Juliana

Este usor sa oferiti cadou acest termometru de birou celor dragi pentru ca vine ambalat in cutie de cadou originala a producatorului cu aspect deosebit si este rezistenta la transport in cazul in care trebuie transportata sau expediata prin curier.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Termometru Galileo Galilei cu rama de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Termometru Galileo Galilei cu rama sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.