Termometru de birou Galileo Galilei 28cm

129.00 lei (1 magazin)
Termometru de sticla Galileo Galilei 28cm Termometru birou Galileo Galilei 28cm inaltime, obiect de decor functiona, idei de cadou pentru barbati si femei din colectia Juliana. Iti recomandam un termometru de birou Galileo Galilei.  Este un obiect atat decorativ cat si functional pentru birou care poate fi oferit cadou celor dragi. Acest termometru functioneaza dupa principiul descoperit de catre Galileo Galilei. Principiul este unul cat se poate de simplu in fizica. Temperatura poa ...

Descriere


Termometru de birou Galileo Galilei 28cm

Termometru de sticla Galileo Galilei 28cm
Termometru birou Galileo Galilei 28cm inaltime, obiect de decor functiona, idei de cadou pentru barbati si femei din colectia Juliana.

Iti recomandam un termometru de birou Galileo Galilei.  Este un obiect atat decorativ cat si functional pentru birou care poate fi oferit cadou celor dragi.

Acest termometru functioneaza dupa principiul descoperit de catre Galileo Galilei. Principiul este unul cat se poate de simplu in fizica.
Temperatura poate modifica densitatea anumitor lichide
Densitatea lichidelor sufera modificari in functie de temperatura. Un anumit tip de lichid este ales pentru a fi folosit in interiorul acestui termometru.

In interior 5 sfere tot din sticla contin un alt tip de lichid de diferite culori. De fiecare sfera este agatata o eticheta metalica inscriptionata cu niste cifre.

[row]

[col span="6" span__sm="12"]
Cum se citeste temperatura?
Temperatura se citeste in functie de aceste cifre inscriptionate pe etichetele metalice. Sferele din interiorul sticlei se ridica sau coboara in functie de temperatura exterioara.
Detalii produs:
  • Material: sticla si metal.
  • Dimensiuni: 28cm inaltime
  • Ambalaj: Cutie orginala cadou.
  • Atentie: Obiect din sticla cu lichid in interior. A se transporta cu grija in cutia originala!
  • Livrare: 24-48 de ore dupa confirmarea stocului

[/col]
[col span="6" span__sm="12"]

[ux_image id="12530" image_size="medium" widthh\="95"]

[/col]

[/row]

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Termometru de birou Galileo Galilei 28cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Termometru de birou Galileo Galilei 28cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.