Terapia Ranbaxy Rhinxyl Ha Copii 0.05%, 10ml

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție aparține unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice. Ce trebuie să știți înainte să utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție Nu utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție - în cazul în carecopilul dumneavoastră este alergic la xilometazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6) - în cazul în carecopilul dumneavoast ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Terapia Ranbaxy Rhinxyl Ha Copii 0.05%, 10ml

RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție aparține unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice.


Ce trebuie să știți înainte să utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție
Nu utilizați RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție
- în cazul în carecopilul dumneavoastră este alergic la xilometazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6)
- în cazul în carecopilul dumneavoastră are inflamație uscată a mucoasei nazale (rinita sicca)
- în cazul în carecopilul dumneavoastră a suferit o intervenție neurochirurgicală (chirurgie transfenoidală a glandei pituitare sau orice altă intervenție neurochirurgicală care presupune expunerea meningelor)
- în cazul în carecopilul dumneavoastră are presiune crescută în interiorul ochiului, mai ales glaucom cu unghi îngust
- la sugari și copii cu vârsta sub 2 ani.
Utilizarea RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție pe termen lung poate duce la umflarea cronica a mucoasei nazale și, în cele din urmă, la atrofierea (subțierea) mucoasei nazale. Pentru a preveni această reacție, perioadă de tratament trebuie menținută cât mai scurtă posibil (vezi pct. 3).
Trebuie să se evite utilizarea pe termen lung și supradozajul. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră în ceea ce privește durata tratamentului la copii.
Dacă credeți că copilul dumneavoastră are o infecție bacteriană a nasului și sinusurilor, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră, căci o astfel de infecție trebuie tratată în mod corespunzător.
Sugari și copii cu vârsta sub 2 ani
RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat la sugari și copii cu vârsta sub 2 ani.


Cod producator: Terapia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Terapia Ranbaxy Rhinxyl Ha Copii 0.05%, 10ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Terapia Ranbaxy Rhinxyl Ha Copii 0.05%, 10ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.