TePe Periuta de dinti pentru copii Extra Soft Kids Zoo (Extra Soft) 1 buc

Copii Periuță de Extra Soft 3+ lua copiii tai vor iubi! cap mic ajunge cu ușurință în toate locurile greu accesibile și fibrele moi sunt foarte blând pe gingii. Peria are un cap mic, triunghiular, medicii recomandă tăiat drept și mâner plat. Perii cu motive vesele de animale de la zoo copiii tai vor iubi.   Va oferim o gama larga de culori si imprimeuri animale. selecție de culoare este aleatoare. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TePe Periuta de dinti pentru copii Extra Soft Kids Zoo (Extra Soft) 1 buc

Copii Periuță de Extra Soft 3+ lua copiii tai vor iubi! cap mic ajunge cu ușurință în toate locurile greu accesibile și fibrele moi sunt foarte blând pe gingii. Peria are un cap mic, triunghiular, medicii recomandă tăiat drept și mâner plat. Perii cu motive vesele de animale de la zoo copiii tai vor iubi.   Va oferim o gama larga de culori si imprimeuri animale. selecție de culoare este aleatoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TePe Periuta de dinti pentru copii Extra Soft Kids Zoo (Extra Soft) 1 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TePe Periuta de dinti pentru copii Extra Soft Kids Zoo (Extra Soft) 1 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.