Tendon COARDA MASTER PRO 9.2mm (80m)

1 049.90 lei
(1 magazin)
Daca practici alpinism sau escalada si iti plac corzile cu diametru mic, dar nu esti multumit cu durata lor de viata, problemele tale au disparut cu coarda Master Pro. Cu un diametru mic de 9.2 mm, coarda rezista la acelasi numar de cazaturi ca o coarda de 9.9 mm, iar teaca imbunatatita SBS ii mareste rezistenta la frecare.greutate redusa. materiale de calitate superioara. se poate manevra foarte usor. Diametrul: 9.2mm. Greutate(g/m): 58. Numar de caderi UIAA min: 9. Forta imp ...

Descriere


Tendon COARDA MASTER PRO 9.2mm (80m)

Daca practici alpinism sau escalada si iti plac corzile cu diametru mic, dar nu esti multumit cu durata lor de viata, problemele tale au disparut cu coarda Master Pro. Cu un diametru mic de 9.2 mm, coarda rezista la acelasi numar de cazaturi ca o coarda de 9.9 mm, iar teaca imbunatatita SBS ii mareste rezistenta la frecare.
greutate redusa.
materiale de calitate superioara.
se poate manevra foarte usor. Diametrul: 9.2mm. Greutate(g/m): 58. Numar de caderi UIAA min: 9. Forta impact max.: 9.1kN. Alunecarea tecii: 0.3 mm. Alungire statica: 9.1%. Alungire dinamica: 31%. Certificari: EN 892, CE 1019.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tendon COARDA MASTER PRO 9.2mm (80m) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tendon COARDA MASTER PRO 9.2mm (80m) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.