TemaHome Cutie depozitare pentru bibliotecă Berlin, roșu

429.00 lei (1 magazin)
Brandul TemaHome este bazat pe creațiile câtorva designeri, care combină atenția la detalii cu pasiunea, pentru a crea locuințe funcționale și moderne în același timp. Principalul lor motto este ‘’Trăiește-ți visul’’! Fiecare din ei, ține aproape tot timpul, un creion și o hârtie, pentru că ideile bune nu dorm niciodată, iar inspirația vine de unde nu te aștepți. ...

Descriere


TemaHome Cutie depozitare pentru bibliotecă Berlin, roșu

Brandul TemaHome este bazat pe creațiile câtorva designeri, care combină atenția la detalii cu pasiunea, pentru a crea locuințe funcționale și moderne în același timp. Principalul lor motto este ‘’Trăiește-ți visul’’! Fiecare din ei, ține aproape tot timpul, un creion și o hârtie, pentru că ideile bune nu dorm niciodată, iar inspirația vine de unde nu te aștepți.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TemaHome Cutie depozitare pentru bibliotecă Berlin, roșu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TemaHome Cutie depozitare pentru bibliotecă Berlin, roșu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.