TemaHome Bibliotecă joasă Dublin

1 590.00 lei (1 magazin)
Un design modern nu se limitează doar la utilizarea de linii și forme simple, precum și a culorilor minimaliste. Acesta trebuie sa fie totodată și funcțional, durabil și atemporal, fiind indiferent schimbărilor de tendințe. Exact așa este mobila de la TemaHome. Brandul TemaHome este bazat pe creațiile câtorva designeri, care combină atenția la detalii cu pasiunea, pentru a crea locuințe funcționale și moderne în același timp. Principalul lor motto este ‘’Trăieș ...

Descriere


TemaHome Bibliotecă joasă Dublin

Un design modern nu se limitează doar la utilizarea de linii și forme simple, precum și a culorilor minimaliste. Acesta trebuie sa fie totodată și funcțional, durabil și atemporal, fiind indiferent schimbărilor de tendințe. Exact așa este mobila de la TemaHome. Brandul TemaHome este bazat pe creațiile câtorva designeri, care combină atenția la detalii cu pasiunea, pentru a crea locuințe funcționale și moderne în același timp. Principalul lor motto este ‘’Trăiește-ți visul’’! Fiecare din ei, ține aproape tot timpul, un creion și o hârtie, pentru că ideile bune nu dorm niciodată, iar inspirația vine de unde nu te aștepți.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TemaHome Bibliotecă joasă Dublin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TemaHome Bibliotecă joasă Dublin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.