TemaHome Bibliotecă Berlin 4, decor lemn, alb

Brandul TemaHome este bazat pe creațiile câtorva designeri, care combină atenția la detalii cu pasiunea, pentru a crea locuințe funcționale și moderne în același timp. Principalul lor motto este ‘’Trăiește-ți visul’’! Fiecare din ei, ține aproape tot timpul, un creion și o hârtie, pentru că ideile bune nu dorm niciodată, iar inspirația vine de unde nu te aștepți. Cutiile nu sunt incluse. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TemaHome Bibliotecă Berlin 4, decor lemn, alb

Brandul TemaHome este bazat pe creațiile câtorva designeri, care combină atenția la detalii cu pasiunea, pentru a crea locuințe funcționale și moderne în același timp. Principalul lor motto este ‘’Trăiește-ți visul’’! Fiecare din ei, ține aproape tot timpul, un creion și o hârtie, pentru că ideile bune nu dorm niciodată, iar inspirația vine de unde nu te aștepți. Cutiile nu sunt incluse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TemaHome Bibliotecă Berlin 4, decor lemn, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TemaHome Bibliotecă Berlin 4, decor lemn, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.