Tellur Soundbar Bach, bluetooth (Negru)

Soundbarul Bach este un sistem difuzor all-in-one care va ofera un sunet de inalta calitate fara a necesita un spatiu mare sau o setare complexa de difuzoare pentru un sunet surround. Simplu, dar cu un design modern, Bach este mai potrivit pentru mobilierul dvs. si va ofera placerea de a asculta muzica, viziona fime si pentru a juca jocuri. Poate fi conectat la orice dispozitiv cu cablu audio standard de 3,5 mm sau la un dispozitiv cu tehnologie Bluetooth (telefoane mobile, PC-ur ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Tellur Soundbar Bach, bluetooth (Negru)

Soundbarul Bach este un sistem difuzor all-in-one care va ofera un sunet de inalta calitate fara a necesita un spatiu mare sau o setare complexa de difuzoare pentru un sunet surround.
Simplu, dar cu un design modern, Bach este mai potrivit pentru mobilierul dvs. si va ofera placerea de a asculta muzica, viziona fime si pentru a juca jocuri.
Poate fi conectat la orice dispozitiv cu cablu audio standard de 3,5 mm sau la un dispozitiv cu tehnologie Bluetooth (telefoane mobile, PC-uri, laptop-uri, tablete, proiectoare etc.) 
Designul de dimensiuni mici, cu o lungime de numai 36 cm, optimizeaza spatiul de birou si puteti amplasa difuzorul direct sub ecranul monitorului.
Sunet de calitate intr-un sistem elegant.
Usor de utilizat, simplu si convenabil.
Portabil si versatil.
Muzica wireless streaming cu 4.2 tehnologia Bluetooth.
 
Caracteristici:
 
-Versiune bluetooth: 4.2
-Distanta actiune: 10m
-Apel hands-free: Da
-Acumulator: 2000 mAh
-Timp in muzica: pana la 6 ore
-Putere: 10W RMS
-Dimensiunea difuzoarelor: 2 x 2 inch
-Impedanta: 4Ω
-SNR: ≥70dB
-Dimensiuni: 36,8 cm x 6,2 cm x 6,2 cm
-Greutate: 790 gr
 
Pachetul contine:
 
-Difuzorul wireless Bach
-Cablu USB de incarcare
-Audio AUX de 3,5 mm

TLL161161
Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelBach
Putere totala (W)10
ConectivitateBluetoothDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tellur Soundbar Bach, bluetooth (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tellur Soundbar Bach, bluetooth (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.