Tellur Pulsar Negru

de la 61.48 lei
(5 magazine)
Casca Bluetooth Tellur este alternativa potrivita de a putea ramane in contact, in orice moment, cu persoanele care va contacteaza pe telefonul mobil chiar si atunci cand conduceti sau aveti nevoie maini libere pentru alte activitati.-Autonomie stand-by: 130h-Autonomie vorbire: 4.3h-Timp incarcare: 2h-Caracteristici : Cablu incarcare inclus, buton preluare/respingere apeluri integrat-Conectare: Bluetooth-Greutate: 7g-Raza: 10m. ...

Descriere


Tellur Pulsar Negru

Casca Bluetooth Tellur este alternativa potrivita de a putea ramane in contact, in orice moment, cu persoanele care va contacteaza pe telefonul mobil chiar si atunci cand conduceti sau aveti nevoie maini libere pentru alte activitati.-Autonomie stand-by: 130h-Autonomie vorbire: 4.3h-Timp incarcare: 2h-Caracteristici : Cablu incarcare inclus, buton preluare/respingere apeluri integrat-Conectare: Bluetooth-Greutate: 7g-Raza: 10m.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tellur Pulsar Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tellur Pulsar Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.