Tellur Dash Patrol DC1

de la 199.90 lei
(6 magazine)
Protecție non-stop pentru dvs. și mașina dvs. cu Dash Patrol DC1 - o cameră de bord FullHD care captează videoclipuri în 1920 x 1080p la 30 fps. Obiectivul cu unghi larg de 140 ° captează totul în fața mașinii dvs. și reduce zonele oarbe. Datorită funcției de înregistrare în buclă, camera va avea întotdeauna loc pentru mai multe videoclipuri, deoarece captează clipuri de 1/3/5 minute și suprascrie automat cele mai vechi cu cele mai no ...

Descriere


Tellur Dash Patrol DC1

Protecție non-stop pentru dvs. și mașina dvs. cu Dash Patrol DC1 - o cameră de bord FullHD care captează videoclipuri în 1920 x 1080p la 30 fps.

Obiectivul cu unghi larg de 140 ° captează totul în fața mașinii dvs. și reduce zonele oarbe.

Datorită funcției de înregistrare în buclă, camera va avea întotdeauna loc pentru mai multe videoclipuri, deoarece captează clipuri de 1/3/5 minute și suprascrie automat cele mai vechi cu cele mai noi.

Dash Patrol DC1 are un senzor G încorporat care este activat de o schimbare semnificativă și bruscă a direcției, cum ar fi un accident sau o frânare puternică. Când apare un astfel de eveniment, camera începe să înregistreze și blochează fișierul de pe cardul dvs. microSD, împiedicându-l să fie suprascris de videoclipuri în buclă.

De asemenea, funcția de monitorizare a parcării vă urmărește mașina în timp ce este parcată și cu motorul oprit.

Dacă detectează mișcarea sau impactul, camera începe automat să înregistreze, astfel încât să știți ce s-a întâmplat în timp ce ați fost departe de mașină.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tellur Dash Patrol DC1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tellur Dash Patrol DC1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.