Telltale Games The Walking Dead Telltale Series Collection PlayStation 4

Telltale Games The Walking Dead Telltale Series Collection PlayStation 4
159.73 lei
(1 magazin)
Season One of the Deading - Un serial Telltale a redefinit așteptările pentru povestiri în jocuri video, câștigând peste 100 de premii ale Jocului Anului. Acum, primele trei anotimpuri critic, o antologie și o mini-serie cu pictograma Michonne, cu bile, sunt disponibile pentru prima dată într-un singur pachet. ...

Descriere - Telltale Games The Walking Dead Telltale Series Collection PlayStation 4


Season One of the Deading - Un serial Telltale a redefinit așteptările pentru povestiri în jocuri video, câștigând peste 100 de premii ale Jocului Anului. Acum, primele trei anotimpuri critic, o antologie și o mini-serie cu pictograma Michonne, cu bile, sunt disponibile pentru prima dată într-un singur pachet.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Telltale Games The Walking Dead Telltale Series Collection PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Telltale Games The Walking Dead Telltale Series Collection PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.