Telltale Games The Walking Dead Season 2 PS4

101.40 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: The Walking Dead: Sezonul doi continuă povestea lui Clementine, o tânără orfanată de apocalipsa nemaipomenită. Lăsată să se apere de ea însăși, ea a fost forțată să învețe cum să supraviețuiască într-o lume nebună. Au trecut multe luni de la evenimentele întâlnite în Season One of The Walking Dead, iar Clementine caută siguranță. Dar ce poate face un copil obișnuit să rămână în vi ...

Descriere


Telltale Games The Walking Dead Season 2 PS4

Descrierea Produsului:
The Walking Dead: Sezonul doi continuă povestea lui Clementine, o tânără orfanată de apocalipsa nemaipomenită. Lăsată să se apere de ea însăși, ea a fost forțată să învețe cum să supraviețuiască într-o lume nebună. Au trecut multe luni de la evenimentele întâlnite în Season One of The Walking Dead, iar Clementine caută siguranță. Dar ce poate face un copil obișnuit să rămână în viață atunci când cei vii pot fi la fel de răi - și uneori mai răi - decât cei morți? Ca Clementine, vei fi testat de situații și dileme care îți vor testa moralul și instinctul tău de supraviețuire. Deciziile și acțiunile tale vor schimba povestea din jurul tău, în această continuare a Jocului Anului 2012.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Telltale Games The Walking Dead Season 2 PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Telltale Games The Walking Dead Season 2 PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.