Teka HLC 8400 LB Maro

      Sistem de curățare Hydroclean® PRO   9 funcții de încălzire   Butoane ergonomice   Ghidaje telescopice   Ușă cu trei geamuri Aflați despre caracteristicile cuptorului HLC 8400 LB   HYDROCLEAN PRO Cuptorul poate fi curat în doar 24 de minute! Se toarnă un pahar de apă în dispozitiv. Activați curățarea automată avansată selectând funcția corespunzătoa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Teka HLC 8400 LB Maro

 

 

 

Sistem de curățare Hydroclean® PRO

 

9 funcții de încălzire

 

Butoane ergonomice

 

Ghidaje telescopice

 

Ușă cu trei geamuri

Aflați despre caracteristicile cuptorului HLC 8400 LB

 

HYDROCLEAN PRO

Cuptorul poate fi curat în doar 24 de minute! Se toarnă un pahar de apă în dispozitiv. Activați curățarea automată avansată selectând funcția corespunzătoare de pe panoul de control. După curățarea cu abur și tehnologia HydroClean®, îndepărtați orice murdărie rămasă cu o cârpă moale umezită cu câteva picături de detergent ușor.

 

 

Încălzire rapidă

Coaceți felurile de mâncare preferate și mai repede. Tot ce trebuie să faceți este să profitați de posibilitatea de a încălzi rapid cuptorul. Datorită acestui fapt, dispozitivul dvs. va fi gata de funcționare în doar câteva momente și veți petrece timpul economisit pe ceea ce vă place cel mai mult - savurând gustul!

 

 

Pizza

Maeștrii italieni de cuptor știu că pregătirea pizza perfectă cu coajă subțire necesită practică. Din fericire, puteți seta un program care selectează automat temperatura și timpul de coacere - făcând pizza perfectă să devină jocul copiilor! Faceți-vă propria caserolă sau pizza cu toppingurile preferate și simțiți-vă ca un adevărat bucătar italian.

 

 

Decongelare

Dezghețați rapid, ușor carnea, pâinea, prăjiturile sau mesele gata. Setați greutatea corespunzătoare a produsului și durata funcționării cuptorului și reveniți cu calm la alte activități. Nu trebuie să veghezi asupra întregului proces. Dispozitivul se va opri de îndată ce mâncarea este decongelată.

 

 

Noua formă a încălzitorului interior și al grătarului

Curățarea cuptorului dvs. nu a fost niciodată mai ușoară! Încălzitorul de grătar coborât în ​​combinație cu noua formă atent gândită a interiorului dispozitivului permite accesul ușor la partea superioară a camerei. Păstrați cuptorul curat fără pată, fără efort.

 

 

CoolTouch

Hai în frig! Acționați cuptorul confortabil datorită sistemului CoolTouch. Temperatura maximă a ușii este de 60 ° C. Minimizați riscul de arsuri și efectele temperaturilor excesiv de ridicate pe pereții mobilierului de bucătărie.

 

 

Precizie de neegalat (butoane ergonomice)

Selectați cu precizie setările dorite datorită noilor butoane ergonomice. Avantajul lor suplimentar este capacitatea de a menține cu ușurință panoul de control curat. Bucurați-vă de utilizarea cuptorului datorită soluțiilor intuitive!

 

 

Încuietoare pentru copii

Nu vrei ca copiii tăi să aprindă cuptorul fără permisiunea ta? Sunteți în curs de coacere și vă faceți griji că cineva ar putea modifica din greșeală parametrii cuptorului? Înainte de a părăsi bucătăria și a vă întoarce la activitățile dvs., aveți grijă de siguranța copiilor dvs. Folosiți dispozitivul de blocare modern și bucurați-vă de gătit fără stres!

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Teka HLC 8400 LB Maro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Teka HLC 8400 LB Maro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.