Tefal Equinox TT420D (TT420D30)

de la 113.99 lei
(15 magazine)
Combinaţia optimă dintre eleganţă şi performanţă Descoperă Equinox, noul prăjitor de pâine de la Tefal. Un prăjitor de pâine intuitiv, pentru a vă asigura cea mai bună pâine prăjită în fiecare dimineaţă: panoul frontal cu indicatoare luminoase îţi permite să accesezi cu ușurință toate setările. Termostat ajustabil cu 7 nivele de control al gradului de rumenire 3 funcţii: un buton pentru a opri ciclul de prăjire în orice moment ...

Descriere


Tefal Equinox TT420D (TT420D30)

Combinaţia optimă dintre eleganţă şi performanţă Descoperă Equinox, noul prăjitor de pâine de la Tefal. Un prăjitor de pâine intuitiv, pentru a vă asigura cea mai bună pâine prăjită în fiecare dimineaţă: panoul frontal cu indicatoare luminoase îţi permite să accesezi cu ușurință toate setările. Termostat ajustabil cu 7 nivele de control al gradului de rumenire 3 funcţii: un buton pentru a opri ciclul de prăjire în orice moment, un buton pentru dezghețare pentru a prăji pâine congelată, un buton pentru a reîncălzi pâinea prăjită anterior. Dispune, de asemenea, de un sistem pentru ridicarea completă a mânerului pentru a putea scoate cu uşurinţă chiar și cele mai mici felii de pâine prăjită, și o tavă de firimituri detașabilă pentru a păstra întotdeauna prăjitorul de pâine curat. Datorită designulului robust şi elegant, din oţel inoxidabil, Equinox întregeşte aspectul oricărei bucătării.
Putere (W): 900
Capacitate (felii): 2
Culoare: Argintiu/Negru
Altele: 7 nivele de rumenire
Greutate Colet: 2

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tefal Equinox TT420D (TT420D30) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tefal Equinox TT420D (TT420D30) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.