Tefal CM600810

de la 289.99 lei (3 magazine)
Descriere Cafetiera TEFAL Smart'n'light CM600810, capacitate 1.25L, functie auto OFF, sistem antipicurare, programabil, carafa sticla, functie mentinere la cald, suport detasabil filtru, negru de la Tefal     Cafetiera TEFAL Smart'n'light CM600810, capacitate 1.25L, functie auto OFF, sistem antipicurare, programabil, carafa sticla, functie mentinere la cald, suport detasabil filtru, negru   Personalizeaza taria cafelei tale cu o simpla atingere de b ...

Descriere


Tefal CM600810

Descriere Cafetiera TEFAL Smart'n'light CM600810, capacitate 1.25L, functie auto OFF, sistem antipicurare, programabil, carafa sticla, functie mentinere la cald, suport detasabil filtru, negru de la Tefal

 
 

Cafetiera TEFAL Smart'n'light CM600810, capacitate 1.25L, functie auto OFF, sistem antipicurare, programabil, carafa sticla, functie mentinere la cald, suport detasabil filtru, negru

 

Personalizeaza taria cafelei tale cu o simpla atingere de buton

Cafetiera Tefal Smart'n Light este ideala pentru a-ti incepe ziua energic cu o ceasca de cafea perfecta. Este foarte simplu de obtinut bautura perfecta datorita ecranului ce contine toate comenzile. Duza de alimentare cu apa, de mari dimensiuni, garanteaza rezultate rapide, in timp ce functia Aroma presupune o pre-infuzare in 2 pasi ce va extrage maximul de aroma din cafeaua ta. Toate acestea incorporate intr-un design modern si elegant, ce se va potrivi perfect in orice bucatarie.

Cafetiera Tefal Smart'n Light: Aroma perfecta de cafea

Bucura-te de cafeaua ta favorita in fiecare zi datorita cafetierei Tefal Smart'n Light. Aceasta dispune de Tehnologia de infuzare optima ce presupune o duza de dimensiuni marite pentru apa si Functia Aroma - pre-infuzare in 2 pasi ce garanteaza o aroma bogata si intensa a cafelei. Panoul de control este usor de utilizat, oferindu-ti astfel un inceput de zi perfect datorita functiei de programare a prepararii cafelei cu pana la 24 de ore in avans. Prepara cafeaua ta preferata, rapid si usor, datorita functiilor inteligente precum: oprirea automata dupa 30 de minute, sistemul antipicurare ce-ti va permite sa servesti o ceasca de cafea in timpul procesului de preparare si recipientul de colectare a cafelei de 1.25 L, ideal pentru a prepara 15 cesti de cafea proaspata.

Cafetiera TEFAL Smart'n'light CM600810

  • Infusare optima: duza pentru apa de dimensiuni marite garanteaza rezultate perfecte si rapide;
  • Preparare programata: cafetiera permite programarea inceperii procesului de preparare a cafelei cu pana la 24 de ore in avans;
  • Aroma desavarsita a cafelei: Functia Aroma ofera rezultate perfecte datorita pre-infuzarii in 2 pasi;
  • Oprire automata: aceasta opreste automat cafetiera dupa 30 de minute pentru confort sporit;
  • Sistemul antipicurare: serveste o ceasca de cafea in orice moment al procesului de preparare;
  • Capacitatea ideala: recipientul de 1.25 L este ideal pentru a prepara pana la 15 cesti de cafea proaspata pentru tine si cei dragi.
 

Infuzare optima

Duza de alimentare cu apa, de dimensiuni marite, ofera un debit optim de apa pentru rezultate perfecte in fiecare zi.

   
 

Pornire programabila 

Aceasta functie iti va permite sa programezi inceperea procecsului de preparare a cafelei cu pana la 24 de ore in avans, astfel incat aceasta va fi proaspat preparata imediat ce te trezesti.

   
 

Sistemul antipicurare

Acesta opreste pentru un moment procesul de preparare a cafelei imediat ce recipientul pentru colectarea cafelei este detasat.

   
 

Pastrare la cald si oprire automata

Pastreaza bautura la cald bautura ta favorita pana la 30 de minute dupa terminarea procesului de preparare, dupa care cafetiera se va opri automat datorita functiei dedicate.

   
 

Capacitatea perfecta

Recipientul pentru colectarea cafelei de 1.25 L este ideal pentru a preparara pana la 15 cesti de cafea proaspata pentru tine si cei dragi.

   

Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat; 
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani. 

6.500 de centre de service la nivel mondial

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tefal CM600810 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tefal CM600810 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.