Tecmo Koei Touhou Genso Rondo Bullet Ballet Ps4

de la 179.00 lei
(2 magazine)
Touhou Genso Rondo Bullet Ballet PS4 este un joc de tip aventura lansat de Tecmo Koei disponibil din data de 6/9/2016 pentru PS4. Dezvoltate de CUBETYPE Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet pentru PlayStation 4 este un "shoot 'em up" remasterizat ce are loc in universul Touhou. Selecteaza una dintre cele 10 fete si dive si intra direct in actiunea iadului gloantelor! Amintind de un joc cu lupte Genso Rondo ia genul traditional "shoot 'em up" si il introduce intr-un scenariu de lupta ...

Descriere


Tecmo Koei Touhou Genso Rondo Bullet Ballet Ps4

Touhou Genso Rondo Bullet Ballet PS4 este un joc de tip aventura lansat de Tecmo Koei disponibil din data de 6/9/2016 pentru PS4.

Dezvoltate de CUBETYPE Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet pentru PlayStation 4 este un "shoot 'em up" remasterizat ce are loc in universul Touhou. Selecteaza una dintre cele 10 fete si dive si intra direct in actiunea iadului gloantelor! Amintind de un joc cu lupte Genso Rondo ia genul traditional "shoot 'em up" si il introduce intr-un scenariu de lupta 1v1 premitand experimentarea unui gameplay unic. Invata mai multe despre personajele Touhou in Story Mode in timp ce progresezi prin joc doborandu-ti adversarul cu un baraj de frumoase gloante. Sau daca te simti increzator poti sari in batalia din modul online pentru a arata aptitudinile tale altor jucatori pe PlayStation Network.
Touhou Genso Rondo Bullet Ballet Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tecmo Koei Touhou Genso Rondo Bullet Ballet Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tecmo Koei Touhou Genso Rondo Bullet Ballet Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.