Techsuit eFold Series - Xiaomi Redmi 9C - Dark Blue

Este o  husa tip carte , deci va acoperi nu doar spatele si lateralele telefonului, ci si ecranul, ferindu-l de zgarieturi, praf si impacturi mecanice usoare. Ca orice alta  husa flip,  aceasta se transforma intr-un  suport pentru telefon,  ideal pentru a usura urmarirea ecranului in format landscape. Poti viziona videoclipuri sau chiar realiza fotografii de grup utilizand timer-ul datorita functiei de stand pentru telefon. Pentru a beneficia de  functia de auto slee ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Techsuit eFold Series - Xiaomi Redmi 9C - Dark Blue

  • Este o husa tip carte, deci va acoperi nu doar spatele si lateralele telefonului, ci si ecranul, ferindu-l de zgarieturi, praf si impacturi mecanice usoare.
  • Ca orice alta husa flip, aceasta se transforma intr-un suport pentru telefon, ideal pentru a usura urmarirea ecranului in format landscape.
  • Poti viziona videoclipuri sau chiar realiza fotografii de grup utilizand timer-ul datorita functiei de stand pentru telefon.
  • Pentru a beneficia de functia de auto sleep, auto wake si afisarea datei si orei pe marginea laterala este necesar sa parcurgi urmatorii pasi:
  • In interiorul pachetului vei gasi un sticker cu un cod QR cu ajutorul caruia vei putea descarca aplicatia ce te va ajuta sa ai o husa inteligenta.
  • Odata finalizat acest pas mai trebuie doar sa deschizi aplicatia si sa transcrii serial number (S/N) alcatuit din cifre si litere notat pe abtibildul din interiorul husei. 
  • Acceseaza aplicatia si activeaza noua ta husa inteligenta pentru telefonul tau glisand bara de ON/ OFF. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Techsuit eFold Series - Xiaomi Redmi 9C - Dark Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Techsuit eFold Series - Xiaomi Redmi 9C - Dark Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.