Techland Call of Juarez Gunslinger Nintendo Switch

de la 110.60 lei
(2 magazine)
Stai în fața celor mai mortali pistolari care au trăit vreodată. De la mine de aur la saloane, "Call of Juarez: Gunslinger" este un adevărat omagiu pentru poveștile "Wild West". Trăiește călătoria epică și violentă a unui vânător de recompense nemiloase pe urmele celor mai cunoscute haiduci ale Occidentului. Neclinând liniile dintre om și mit, această aventură făcută din întâlniri memorabile dezvăluie adevărul nespus din spatele unora dintre cele mai mari lege ...

Descriere


Techland Call of Juarez Gunslinger Nintendo Switch

Stai în fața celor mai mortali pistolari care au trăit vreodată. De la mine de aur la saloane, "Call of Juarez: Gunslinger" este un adevărat omagiu pentru poveștile "Wild West". Trăiește călătoria epică și violentă a unui vânător de recompense nemiloase pe urmele celor mai cunoscute haiduci ale Occidentului. Neclinând liniile dintre om și mit, această aventură făcută din întâlniri memorabile dezvăluie adevărul nespus din spatele unora dintre cele mai mari legende ale Vechiului Vest.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Techland Call of Juarez Gunslinger Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Techland Call of Juarez Gunslinger Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.