TCL Soundbar TS6100 Negru

Puterea audio maximă Puterea de ieșire audio în wați la volum maxim. Forța contează atunci când vrei să te scufunzi. Puterea audio maximă este ceea ce face experiența audio captivantă. Puteți simți exploziile, puteți simți vuietul unui elicopter zburător și puterea scenelor de luptă. Puterea audio maximă este, de asemenea, importantă pentru a surprinde dinamica muzicii - oferă o intensitate momentană care te face să simți că interpretezi live. Dolby ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TCL Soundbar TS6100 Negru

Puterea audio maximă

Puterea de ieșire audio în wați la volum maxim. Forța contează atunci când vrei să te scufunzi. Puterea audio maximă este ceea ce face experiența audio captivantă. Puteți simți exploziile, puteți simți vuietul unui elicopter zburător și puterea scenelor de luptă. Puterea audio maximă este, de asemenea, importantă pentru a surprinde dinamica muzicii - oferă o intensitate momentană care te face să simți că interpretezi live.

Dolby Audio - Standardul de sunet surround stabilit pentru home theater

Dolby Audio oferă o experiență consistentă de sunet surround în camera dvs. de zi. Este cel mai utilizat standard audio pentru o experiență excelentă de sunet surround.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TCL Soundbar TS6100 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TCL Soundbar TS6100 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.