TCL 55P721

Seria TCL P72 combina 4K HDR, Dolby Vision si Motion Clarity pentru o calitate a imaginii 4K HDR detaliata si neteda. In plus, cu Game Master si cele mai recente formate HDR Dolby Vision + Dolby Atmos acceptate, acest televizor TCL este un partener excelent pentru a va bucura de orice film, serie, joc sau sport HDR. Seria TCL P72 are, de asemenea, cel mai avansat sistem Smart TV vreodata: Android TV cu asistent Google incorporat. Accesati cu usurinta continutul pe care il iubiti dato ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TCL 55P721

Seria TCL P72 combina 4K HDR, Dolby Vision si Motion Clarity pentru o calitate a imaginii 4K HDR detaliata si neteda. In plus, cu Game Master si cele mai recente formate HDR Dolby Vision + Dolby Atmos acceptate, acest televizor TCL este un partener excelent pentru a va bucura de orice film, serie, joc sau sport HDR. Seria TCL P72 are, de asemenea, cel mai avansat sistem Smart TV vreodata: Android TV cu asistent Google incorporat. Accesati cu usurinta continutul pe care il iubiti datorita controlului vocal integrat hands-free: puteti vorbi direct la televizor. Eleganta functionala: designul fara metal si metalic al seriei TCL P72 va permite sa va bucurati mai mult de imaginea pe care o iubiti. 

Contrast imbunatatit, culori si detalii

Cel mai recent standard pentru continutul 4K UHD este High Dynamic Range. Extinde semnificativ gama contrastului si a culorilor. HDR reproduce cu acuratete nuante deschise si intunecate cu culori precise si imagini de detaliu orbitoare. In televizoarele TCL din 2021, 4K HDR vine cu Dolby Vision pentru a experimenta lumini mai stralucitoare, intunecate mai intunecate, cu toate detaliile subtile pastrate. 
 
Claritate miscarii: imagine neteda si miscare imbunatatita
 
In cazul actiunilor in miscare rapida, nu doriti sa pierdeti niciun detaliu. Algoritmul software propriu al MEMC TCL se indreapta catre platou in timp ce urmariti sporturi sau emisiuni sau filme cu ritm rapid. Ajutand la reducerea neclaritatii afisarii miscarii si mentinand traseele de miscare la minimum - experienta dvs. de vizionare va fi intotdeauna clara. 
 
Lumini mai stralucitoare si o gama mai larga de culori
 
Dolby Vision aduce luminozitate, intunecari profunde si contrast extins la experienta dvs. de vizionare la domiciliu. Dolby Vision este o tehnologie cinematografica puternica care va transforma experienta TV. Ofera divertisment viata cu imagini dramatice, luminozitate, culoare, contrast, detaliu si dimensionalitate incredibile. Si cu capabilitatile avansate din Dolby Vision, veti vedea ca exista mai multe povesti decat HDR generic poate dezvalui. Dolby si simbolul double-D sunt marci comerciale inregistrate ale Dolby Laboratories Licensing Corporation. 
 
 
Sunet imersiv, in miscare, curge in jurul tau
 
Sunetul nu a sunat niciodata atat de bine. Simtiti o legatura mai profunda cu povestile si muzica pe care o iubiti cu un sunet care se misca in jurul vostru cu un realism uluitor. Filme si TV: Simtiti o conexiune mai puternica cu personajele atunci cand transmiteti in flux emisiunile si filmele dvs. preferate in Dolby Atmos. Muzica: simtiti-va ca va aflati in melodiile preferate si descoperiti elemente noi ale muzicii. Jocuri: identifica sunetele cu sunet de precizie tridimensional si reactioneaza mai repede in jocurile tale preferate. Dolby Atmos surprinde in mod real miscarea fiecarui obiect si reda sunet surround 360s. Impreuna cu calitatea imaginii Dolby Vision ™, creeaza o experienta cu adevarat cinematografica. 
 
 
Dolby Audio si DTS HD: sunet de cinema acasa
 
Luati floricele - este timpul filmului. Bucurati-va de un sunet complet, bogat, care creeaza o experienta de sunet surround captivanta, cinematica. In timp ce vizionati filme, cu tehnologia Dolby Audio ™, functia de claritate a cristalului si spatializarea sunetului va ofera un sunet mai clar, mai nuantat, cu detalii si bogatie deosebite pentru divertisment mai realist. Cu DTS-HD pe discuri Blu-ray si platforme de streaming, filmele nu au sunat niciodata mai bine! Sunetul surround DTS este disponibil pentru peste 50.000 de titluri de streaming din intreaga lume. DTS si simbolul impreuna sunt marci comerciale inregistrate ale DTS. Simbolul Double-D sunt marci comerciale inregistrate ale Dolby Laboratories. 
 
 
Android TV: divertisment nesfarsit si usor
 
Divertisment fara sfarsit Android TV pentru divertisment usor si nelimitat. Tot continutul pe care il iubesti, exact cum il doresti. 
 
 
55P721
General
Model55P721
Diagonala cm / inch139 cm / 55 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranNanoCell LED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ S/ S2/ C)
Difuzor integrat2 x 10W
Suport TV recomandat (inch)55
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
Conectivitate
WirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 1
USB 3.0x 1
HDMIx 3
Caracteristici Fizice
CuloareArgintiu
Montare perete VESA (mm)300 x 300
Dimensiuni cu stand (mm)1234 x 774 x 264
Greutate (Kg)11.3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TCL 55P721 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TCL 55P721 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.