TCL 32S6200

de la 699.00 lei (9 magazine)
  Dispozitive de clasa F de economisire a energiei În noul sistem de clase energetice, clasa F definește produsele din clasa actuală A+ și cele de mai jos. Această grupă include produse cu eficiență suficientă și consum mediu de energie. Echipamentele din clasa F trebuie să îndeplinească anumite cerințe privind eficiența energetică. O problemă importantă în ultimul sistem este faptul că, în ciuda faptului că primește ...

Descriere


TCL 32S6200

 
Dispozitive de clasa F de economisire a energiei

În noul sistem de clase energetice, clasa F definește produsele din clasa actuală A+ și cele de mai jos. Această grupă include produse cu eficiență suficientă și consum mediu de energie. Echipamentele din clasa F trebuie să îndeplinească anumite cerințe privind eficiența energetică. O problemă importantă în ultimul sistem este faptul că, în ciuda faptului că primește o clasă inferioară, nu înseamnă că dispozitivul are performanțe mai slabe decât înainte. Mai multe detalii despre noul sistem de clasă energetică găsiți la linkurile 1 - etichete noi, 2 - categorii de produse, 3 - modificări aduse de noile etichete.

 
 
Primiți gratuit canale de bază datorită tunerului DVB - T2

Doriți să primiți TV digital terestră ? Datorită schimbării sistemului de difuzare a televiziunii terestre, acest model îndeplinește cele mai noi cerințe, având încorporat un tuner DVB-T2. Transmisia digitală de date multimedia este caracterizată prin calitate foarte înaltă și susceptibilitate scăzută la interferențe. Obțineți acces comod la posturile TV de bază și alegeți un televizor cu tuner DVB-T2.

Televizor 32S6200

Tehnologia HDR produce luminozitate uimitoare, precizie a culorilor vii și detalii uimitoare în imagini, reproducând în același timp cu acuratețe efectele luminii și umbrelor. Picture Performance Index (PPI) vă permite să evaluați calitatea imaginii ținând cont de parametrii cheie: rezoluție, contrast, mișcare lină a imaginii și tipul de ecran. Seria S62 combină tehnologii avansate de procesare a imaginii (FHD, HDR, Micro Dimming) pentru a obține o valoare PPI de 300.

 
Dolby Audio oferă un sunet profund, clar și puternic de la difuzoarele televizorului

Obțineți profunzimea conținutului dvs. cu sistemul de sunet surround dinamic și de înaltă calitate al Dolby Audio. Fie că vizionați filme, emisiuni TV, filme online sau concerte, Dolby Audio garantează o calitate a sunetului care corespunde așteptărilor dumneavoastră.

 
Android TV: cea mai avansată versiune pentru divertisment ușor și nelimitat

Cu Android TV, conținutul tău preferat este întotdeauna la îndemână. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui nou serial captivant sau doriți să vă continuați filmul exact acolo unde ați plecat - obțineți ceea ce doriți, când doriți. Cu Magazinul Google Play pentru Android TV, veți găsi întotdeauna o aplicație pentru dvs. - de la Netflix la YouTube la sute de jocuri. Android TV acum cu Asistentul Google încorporat. Faceți cunoștință cu Asistentul dvs. Google. Pune-i întrebări și dă-i instrucțiuni. Este propriul tău Asistent Google, mereu gata să te ajute.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TCL 32S6200 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TCL 32S6200 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.