Tchibo Capsule Espresso El Salvador ( 10 buc )

Noul Espresso Tchibo Cafissimo El Salvador este un espresso aromat, cu un corp delicat si note fine de prajire. Boabele de cafea pentru acest espresso sunt cultivate pe versantii muntilor din El Salvador, de-a lungul marii. Astfel, se remarca printr-un echilibru armonios, cu note de caramel. Cafeaua este pajita in stil Italian, pentru a-si desavarsi aroma. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Tchibo Capsule Espresso El Salvador ( 10 buc )

Noul Espresso Tchibo Cafissimo El Salvador este un espresso aromat, cu un corp delicat si note fine de prajire. Boabele de cafea pentru acest espresso sunt cultivate pe versantii muntilor din El Salvador, de-a lungul marii. Astfel, se remarca printr-un echilibru armonios, cu note de caramel. Cafeaua este pajita in stil Italian, pentru a-si desavarsi aroma.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tchibo Capsule Espresso El Salvador ( 10 buc ) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tchibo Capsule Espresso El Salvador ( 10 buc ) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.