Tatta TP-1838A

271.93 lei (1 magazin)
Pompa pentru stropit (vermorel) Tatta TP-1838A, cu acumulator, 12V 8Ah, incarcator 1 A, motor 3.6 lpm, rezervor tip rucsac, 18 l Pompa stropit cu acumulator Tatta TP-1838A , 18L, 12V, poate fi utilizata pentru o perioada indelungata cu un minimum de intretinere. Destinata pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafete agricole, gospodarie. Poate fi folosita in operatiunile de deratiza ...

Descriere


Tatta TP-1838A

Pompa pentru stropit (vermorel) Tatta TP-1838A, cu acumulator, 12V 8Ah, incarcator 1 A, motor 3.6 lpm, rezervor tip rucsac, 18 l

Pompa stropit cu acumulator Tatta TP-1838A, 18L, 12V, poate fi utilizata pentru o perioada indelungata cu un minimum de intretinere. Destinata pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafete agricole, gospodarie. Poate fi folosita in operatiunile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in spatii publice, hoteluri.

Construita din materiale rezistente, pompa de stropit este recomandata oricarui utilizator caruia-i place sa trebaluiasca. Amestecul de substante odata facut se introduce prin orificiul extern direct in rezervorul pompei. Utilizatorul va putea sa-l foloseasca punandu-l la spate.

Caracteristici:

  • Pompă stropit cu acumulator 18LTR cu rezervor tip rucsac din material PP
  • Tijă: Tijă reglabilă din inox
  • Acumulator: (12V 8AH) 2.2 Kgs
  • Furtun negru din cauciuc: Interval maxim de presiune 1 Mpa
  • Regulator de viteză, voltmetru LED și comutator pornit-oprit: INCLUSE
  • Încărcător: 1.0A
  • Specificații pompă motor: Motor unic automat de 3.6LPM
  • Standard CE.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tatta TP-1838A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tatta TP-1838A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.