Tarrington House FS1500M

de la 249.00 lei
(2 magazine)
Feliatorul de produse alimentare FS 1500M este ideal pentru toate preparatele alimentare. Este făcut dintr-o cutie metalică și are un cuțit din oțel inoxidabil cu muchii ascuțite. Grosimea tăierii poate fi reglată infinit între cca. 0 și 15 mm. În plus, dispozitivul de 150 de wați este echipat cu un suport pentru bucăți reziduale cu protecție la deget. O stabilitate ridicată este realizată printr-o modalitate ușoară de a ajuta oamenii. Beneficii:- Lamă di ...

Descriere


Tarrington House FS1500M

Feliatorul de produse alimentare FS 1500M este ideal pentru toate preparatele alimentare. Este făcut dintr-o cutie metalică și are un cuțit din oțel inoxidabil cu muchii ascuțite. Grosimea tăierii poate fi reglată infinit între cca. 0 și 15 mm. În plus, dispozitivul de 150 de wați este echipat cu un suport pentru bucăți reziduale cu protecție la deget. O stabilitate ridicată este realizată printr-o modalitate ușoară de a ajuta oamenii.

Beneficii:
- Lamă din oțel inoxidabil
- carcasa din metal
- grosimea de tăiere până la 15 mm reglabilă
- picioarele de aspirație
- suport pentru odihnă cu protecție la deget
- Carcasa: Metal
- Putere maximă: 150

CARACTERISTICI TEHNICE:
- Tipul produsului: Feliator
- Putere: 150 Watt 

Lățimea de tăiere: aprox. 15 mm ECHIPAMENTE:
- Suport anti-alunecare: da
- Protecție pentru deget: da - Suport pentru piesa de odihnă : Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tarrington House FS1500M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tarrington House FS1500M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.