Taotronics Transmitator si Receptor Audio, 50 m,

Taotronics Transmitator si Receptor Audio, 50 m,
249.00 lei
(1 magazin)
TaoTronics TT-BA014 este un transmitator cu functie dubla care primeste semnale audio de la alte dispozitive pe care le poate reda cu ajutorul receptorului. Datorita modulului Bypass, semnalul audio poate trece din intrari in iesiri fara conexiune Wireless.Transmisia audio imbunatatita: elimina decalajul audio-vizual cu tehnologia aptX Low Latency si transmite cu o calitate suporioara cu codecul aptX HD.Indiferent daca doriti sa redati muzica la castile / difuzoarele wireless sau sa co ...

Descriere - Taotronics Transmitator si Receptor Audio, 50 m,


TaoTronics TT-BA014 este un transmitator cu functie dubla care primeste semnale audio de la alte dispozitive pe care le poate reda cu ajutorul receptorului. Datorita modulului Bypass, semnalul audio poate trece din intrari in iesiri fara conexiune Wireless.

Transmisia audio imbunatatita: elimina decalajul audio-vizual cu tehnologia aptX Low Latency si transmite cu o calitate suporioara cu codecul aptX HD.

Indiferent daca doriti sa redati muzica la castile / difuzoarele wireless sau sa conectati wireless  vechile dvs. sisteme de sunet, transmitatorul si receptorul wireless TaoTronics 2-in-1 este alegerea perfecta. Incorporat cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5, conector dual si multe functii la indemana, acest adaptor portabil de inalta definitie va face sa asculti cel mai bun sunet.

Conectivitate rapida la 2 device-uri simultan: Transmitatorul TaoTronics TT-BA014 se poate conecta prin Bluetooth simultan la 2 casti, fapt care permite imbunatatirea experientei de ascultare si urmarire a filmelor preferate la televizor. Acest transmitator asigura o calitate excelenta de sunet la fiecare utilizare, indiferent de tipul de port utilizat.

Un adaptor portabil care se utilizeaza ca transmitator sau receptor, alimentat de cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5 se poate asocia simultan cu doua casti / difuzoare.
 
OPTICAL + 3.5mm: beneficiati de o flexibilitate maxima, cu suport atat pentru cele digitale (AUX si RCA) cat si pentru cele optice atat pentru intrare cat si pentru iesire.

LOW DELAY: tehnologia aptX Low Latency elimina intarzierea audio Bluetooth, astfel incat sa puteti viziona TV / Film / Video si sa ascultati sunet de inalta claritate in sincronizare perfecta.

STREAMING CONSTANT SI REPRODUCERE AUTOMATA: Bateria interna ofera pana la 25 ore de utilizare, suporta incarcarea si streaming in acelasi timp si se conecteaza automat cu dispozitivele asociate existente.

Pachetul contine:

Adaptor TaoTronics: TT-BA014
Cablu optic
Cablu 3.5 mm RCA
Cablu 3.5 mm  Audio
Cablu de incarcare USB

Distanta de transmisie este de 50 de metri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Taotronics Transmitator si Receptor Audio, 50 m, de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Taotronics Transmitator si Receptor Audio, 50 m, sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.