TAKE 2 Interactive La Noire PS4

TAKE 2 Interactive La Noire PS4
100.00 lei
(1 magazin)
Un thriller criminalistic intunecat şi violent cu acţiune plasată in Los Angeles-ul anilor ’40. In timpul boom-ului postbelic al epocii de aur a Hollywood-ului, Cole Phelps, un detectiv LAPD este aruncat cu capul inainte intr-un oraş care se ineacă in propriul succes. Corupţia este in floare, traficul de droguri explodează iar rata criminalităţi este cel mai mare nivel din istorie. In incercarea lui de a avansa in rang şi de a face ceea ce este corect, Phelps trebuie s ...

Descriere - TAKE 2 Interactive La Noire PS4


Un thriller criminalistic intunecat şi violent cu acţiune plasată in Los Angeles-ul anilor ’40. In timpul boom-ului postbelic al epocii de aur a Hollywood-ului, Cole Phelps, un detectiv LAPD este aruncat cu capul inainte intr-un oraş care se ineacă in propriul succes. Corupţia este in floare, traficul de droguri explodează iar rata criminalităţi este cel mai mare nivel din istorie. In incercarea lui de a avansa in rang şi de a face ceea ce este corect, Phelps trebuie să dezvăluie adevărul din spatele unei serii de atacuri, să dejoace consipiraţii şi crime brutale, luptandu-se cu lumea interlopă a L. Soluţionează crime brutale, intrigi şi conspiraţii inspirate din infracţiuni reale petrecute in Los Angeles-ul anului 1947, una dintre cele mai corupte şi violente perioade din istoria acestui oraş. Caută indicii, urmăreşte suspecţi şi interoghează martori, in incercarea de a afla adevărul intr-un oraş in care fiecare are cate ceva de ascuns. Rulează in 1080p pe PlayStation 4 şi Xbox One şi in 4K pe PlayStation Pro şi Xbox One X. Include jocul original şi toate DLC-urile disponibile, plus o serie de noi articole collectibles şi costume de detectiv care pot fi deblocate, fiecare cu abilităţi unice. Beneficiază de o serie de imbunătăţiri tehnice şi grafice pentru a oferi un Los Angeles şi mai realist.
Gen: Action
Platforma: PS4
Limita de varsta: 18+
Greutate Colet: 0.1

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TAKE 2 Interactive La Noire PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TAKE 2 Interactive La Noire PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.