Tagred TGD-TA301+TA100

599.99 lei (1 magazin)
Descriere Produs Set Compresor de Aer cu Ulei Tagred Mobil, 50L, 3.8 CP, 8 Bar, 206 L/min + Pistol de Vopsit cu Accesorii 8-in-1 + 1 bidon ulei Compresoarele marcii poloneze Tagred sunt dispozitive avansate tehnologic, fabricate din materiale de înaltă calitate. Alte avantaje valoroase ale compresoarelor sunt: costuri de operare scăzute, multitasking, precizie și cultura muncii. Greutatea redusă a compresorului il face foarte ergonomic, are și un sistem automa ...

Descriere


Tagred TGD-TA301+TA100

Descriere Produs

Set Compresor de Aer cu Ulei Tagred Mobil, 50L, 3.8 CP, 8 Bar, 206 L/min + Pistol de Vopsit cu Accesorii 8-in-1 + 1 bidon uleiCompresoarele marcii poloneze Tagred sunt dispozitive avansate tehnologic, fabricate din materiale de înaltă calitate. Alte avantaje valoroase ale compresoarelor sunt: costuri de operare scăzute, multitasking, precizie și cultura muncii. Greutatea redusă a compresorului il face foarte ergonomic, are și un sistem automat de lubrifiere, filtrare a aerului, reductor de presiune și roți de transport.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tagred TGD-TA301+TA100 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tagred TGD-TA301+TA100 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.