Taf Toys Bufnita muzicala multifunctionala

Recomandat de la 0l+ Dezvolta simturile si functiile motorii ale copilului tau! Caracteristici : *incurajaza dezvoltarea aptitudinilor cognitive si a inteligentei emotionale cu ajutorul melodiilor linistitoare si a sunetelor din natura *incurajaza dezvoltarea aptitudinilor motorii *jucarie muzicala cu multiple intrebuintari : poate distra copilul atunci cand il schimbati, melodii pentru a adormi sau doar distra copilul cand este in patut *"mod linistitor" cu melodie calma, sunete din n ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Taf Toys Bufnita muzicala multifunctionala

Recomandat de la 0l+ Dezvolta simturile si functiile motorii ale copilului tau! Caracteristici : *incurajaza dezvoltarea aptitudinilor cognitive si a inteligentei emotionale cu ajutorul melodiilor linistitoare si a sunetelor din natura *incurajaza dezvoltarea aptitudinilor motorii *jucarie muzicala cu multiple intrebuintari : poate distra copilul atunci cand il schimbati, melodii pentru a adormi sau doar distra copilul cand este in patut *"mod linistitor" cu melodie calma, sunete din natura si sunetul apei curgand *"mod joaca" cu melodii vesele *proiecteaza stelute colorate *control al miscarii, luminii si volumului *necesita 3 baterii AAA (nu sunt incluse)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Taf Toys Bufnita muzicala multifunctionala de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Taf Toys Bufnita muzicala multifunctionala sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.