TABLO Center Tablou Bloom, 24 x 29 cm

Dacă vă doriți ca ambianța în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului să vă reflecte stilul, personalitatea și gusturile, veți găsi mereu noi trucuri care să vă transforme apartamentul într-un loc pe care îl puteți numi cu adevărat “acasă”. Decorațiunile sunt cea mai simplă modalitate prin care puteți insufla mai multă personalitate locuintei dvs., iar brandul Tablo Center vă pune la dispoziție tablouri care vă pot transforma livingul, dormitorul ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TABLO Center Tablou Bloom, 24 x 29 cm

Dacă vă doriți ca ambianța în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului să vă reflecte stilul, personalitatea și gusturile, veți găsi mereu noi trucuri care să vă transforme apartamentul într-un loc pe care îl puteți numi cu adevărat “acasă”. Decorațiunile sunt cea mai simplă modalitate prin care puteți insufla mai multă personalitate locuintei dvs., iar brandul Tablo Center vă pune la dispoziție tablouri care vă pot transforma livingul, dormitorul sau holul, într-o veritabilă galerie de artă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TABLO Center Tablou Bloom, 24 x 29 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TABLO Center Tablou Bloom, 24 x 29 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.