System 3 Impossible Mission NSW

75.13 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului:   O adaptare fidelă a trecutului retro clasic care se îmbunătățește pe original în toate felurile. Aveți la dispoziție doar 6 ore pentru a găsi toate piesele pentru a rezolva puzzle-ul unui om de știință nebun, evitând în același timp roboți căutători umani și orbe negre mortale.Include trei versiuni, clasicul original C64, un clasic retras din piele și versiunea nouă complet actualizată. Obiectivul misiunii sec ...

Descriere


System 3 Impossible Mission NSW

Descrierea Produsului:

 O adaptare fidelă a trecutului retro clasic care se îmbunătățește pe original în toate felurile. Aveți la dispoziție doar 6 ore pentru a găsi toate piesele pentru a rezolva puzzle-ul unui om de știință nebun, evitând în același timp roboți căutători umani și orbe negre mortale.

Include trei versiuni, clasicul original C64, un clasic retras din piele și versiunea nouă complet actualizată. Obiectivul misiunii secrete este de a pune capăt geniului malefic, profesorul Elvin Atombender, care este suspectat de hacking în computerele Securității Naționale.Trebuie să pătrundeți în buncărele Atombender's Secret Island. Într-o cursă împotriva timpului, trebuie să căutați bucăți de o parolă secretă care să închidă rachetele mortale ale profesorului deranjat. Folosind sistemul de ascensoare, faceți drum prin labirintul coridoarelor ascunzătorului secret, dar aveți grijă, va trebui să întreceți hoardele de roboți mortali care patrulează fiecare zonă.Toți roboții reacționează în moduri diferite, așa că observați fiecare robot pe rând și încercați să aflați parametrii săi de patrulare și metodele de atac. Odată ajunși într-o zonă sigură, verificați toate obiectele, mobilierul și terminalele computerului pentru a afla piese ale parolei secrete Dacă nu găsiți Parola, viața de pe Pământ așa cum știm că se va schimba pentru totdeauna .. Atombenderul are rachete nucleare îndreptate către ținte strategice de pe glob .. Contorizarea a început .. Ai la dispoziție câteva ore pentru a salva planeta .. ai fost ales să întreprinzi misiunea imposibilă! ... alt vizitator, stai un timp, stai pentru totdeauna.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul System 3 Impossible Mission NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru System 3 Impossible Mission NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.