Syngenta Seminte de varza Kilajack F1, 2500 seminte

179.00 lei
(1 magazin)
Kilajack F1 este un hibrid de varza cu toleranta la hernia verzei. Este recomandat pentru cultura de vara - toamna. Are o calitate interna foarte buna. Kilajack F1 formeaza capatani compacte si dese cu o greutate medie de 3 Kg. Capacitate foarte buna de pastrare in camp. Kilajack F1 se preteaza pentru consum in stare proaspata dar si pentru procesare. Perioada de vegetatie este de 80-90 de zile. Kilajack F1 prezinta rezistenta la hernia verzei: Hernia legumelor crucifere este o ...

Descriere


Syngenta Seminte de varza Kilajack F1, 2500 seminte

Kilajack F1 este un hibrid de varza cu toleranta la hernia verzei. Este recomandat pentru cultura de vara - toamna. Are o calitate interna foarte buna. Kilajack F1 formeaza capatani compacte si dese cu o greutate medie de 3 Kg. Capacitate foarte buna de pastrare in camp. Kilajack F1 se preteaza pentru consum in stare proaspata dar si pentru procesare. Perioada de vegetatie este de 80-90 de zile. Kilajack F1 prezinta rezistenta la hernia verzei: Hernia legumelor crucifere este o boala grava care afecteaza varzoasele prin aparitia de tumori ce impiedica circulatia limfatica si previn cresterea plantelor; Ciuperca formata in sol poate supravietui timp de peste 15 ani, sub forma de spori durabili; Dupa ani de cercetari, Syngenta a integrat in soiurile de varza alba si conopida, toleranta la hernia verzei, aducand pe pitta din Romania hibrizii Kilaherb F1, Kilagreg F1, Kilajack F1 si Clapton F1! Toleranta la hernia verzei este eficienta impotriva raselor predominante 0 si 1 (Pb: 0, 1), precum si a raselor mai putin frecvente 3 (Pb: 3), dar nu si impotriva rasei 3, ce poate aparea rareori in unele cazuri. Toleranta la hernia verzei este doar unul dintre instrumentele de gestionare a herniei; tratarea cu var, utilizarea de ingrasaminte cu un procent ridicat de calciu, un drenaj adecvat sau o buna igiena a culturii reprezinta cateva componente importante ale unei abordari integrate de gestionare a bolii; Va recomandam intotdeauna sa testati un produs pe o suprafata mai mica inainte de a incepe productia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syngenta Seminte de varza Kilajack F1, 2500 seminte de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syngenta Seminte de varza Kilajack F1, 2500 seminte sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.