Syngenta Seminte de varza Jetodor F1, 2500 seminte

109.00 lei
(1 magazin)
Jetodor F1 este un hibrid de varza alba destinat culturii extra timpurii - 55 zile - in spatii protejate, in camp deschis, la tunel, sau cu folie microporoasa. Frunzele acestui hibrid de varza alba au culoarea verde deschis. Jetodor F1 p rezinta o uniformitate foarte buna a plantelor in cultura precum si o vigoare medie spre mare a acestora. CARACTERISTICI Jetodor F1: Hibrid destinat culturii extratimpurii in spatii protejate, in camp deschis, la tunel, sau cu folie microporoasa; ...

Descriere


Syngenta Seminte de varza Jetodor F1, 2500 seminte

Jetodor F1 este un hibrid de varza alba destinat culturii extra timpurii - 55 zile - in spatii protejate, in camp deschis, la tunel, sau cu folie microporoasa. Frunzele acestui hibrid de varza alba au culoarea verde deschis. Jetodor F1 p rezinta o uniformitate foarte buna a plantelor in cultura precum si o vigoare medie spre mare a acestora. CARACTERISTICI Jetodor F1: Hibrid destinat culturii extratimpurii in spatii protejate, in camp deschis, la tunel, sau cu folie microporoasa; Frunzele au culoare verde deschis; Uniformitate foarte buna a plantelor in cultura; Vigoare medie spre mare a plantelor; Capatana este rotunda, nu foarte densa, dar voluminoasa si grea; Prezinta rezistenta la inflorire; OBSERVATII: Se recomanda cultivarea la densitati mari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syngenta Seminte de varza Jetodor F1, 2500 seminte de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syngenta Seminte de varza Jetodor F1, 2500 seminte sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.