Syngenta Seminte de tomate semideterminate Qualitet F1, 500 sem

239.00 lei
(1 magazin)
Qualitet F1 este un hibrid nou de tomate cu crestere semideterminata, destinat pentru culturile timpurii in sere si solarii. Hibridul s-a dovedit a fi usor de cultivat in diferite conditii tehnologice, pe parcursul mai multor ani de testare. Plantele sunt puternice, manifestand in general un bun echilibru intre vegetativ si generativ. Hibridul se comporta excelent in conditii de stres, asigurand o legare uniforma de-a lungul plantei. Fructele sunt mari, au o greutate de 180 - 200 ...

Descriere


Syngenta Seminte de tomate semideterminate Qualitet F1, 500 sem

Qualitet F1 este un hibrid nou de tomate cu crestere semideterminata, destinat pentru culturile timpurii in sere si solarii. Hibridul s-a dovedit a fi usor de cultivat in diferite conditii tehnologice, pe parcursul mai multor ani de testare. Plantele sunt puternice, manifestand in general un bun echilibru intre vegetativ si generativ. Hibridul se comporta excelent in conditii de stres, asigurand o legare uniforma de-a lungul plantei. Fructele sunt mari, au o greutate de 180 - 200 g , culoare rosu stralucitor si un aspect foarte placut pentru consumatori. Uniformitatea si fermitatea buna a fructelor, ofera o calitate superioara productiei. Qualitet F1 prezinta rezistenta ridicata la: virusul mozaicului tutunului ( TMV: 0 ), virusul mozaicului tomatelor ( ToMV: 0-2 ), uscarea vasculara ( Fol: 0-1 ), ofilirea vasculara ( Va Vd ), patarea cafenie ( Ff: 1-5 ) si rezistenta intermediara la nematozi ( Mi Ma Mj ).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syngenta Seminte de tomate semideterminate Qualitet F1, 500 sem de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syngenta Seminte de tomate semideterminate Qualitet F1, 500 sem sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.