Syngenta Seminte de tomate semideterminate Gravitet F1, 500 sem

239.00 lei
(1 magazin)
Gravitet F1 este un hibrid de tomate, introdus la comercializare in anul 2011, dupa 2 ani de testari in conditiile de mediu din tara noastra. Hibrid de tomate extratimpuriu cu crestere semideterminata, Gravitet F1 este recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, in ciclul I de productie, iarna - vara. Planta este echilibrata vegetativ-generativ, prezinta port deschis, usor de intretinut si se poate conduce atat pe un brat cat si pe doua brate. Fructele sunt uniforme, usor tu ...

Descriere


Syngenta Seminte de tomate semideterminate Gravitet F1, 500 sem

Gravitet F1 este un hibrid de tomate, introdus la comercializare in anul 2011, dupa 2 ani de testari in conditiile de mediu din tara noastra. Hibrid de tomate extratimpuriu cu crestere semideterminata, Gravitet F1 este recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, in ciclul I de productie, iarna - vara. Planta este echilibrata vegetativ-generativ, prezinta port deschis, usor de intretinut si se poate conduce atat pe un brat cat si pe doua brate. Fructele sunt uniforme, usor turtite, de culoare rosu intens si au gust foarte bun. Sunt rezistente la transport si depozitare. Se remarca prin coacere rapida si concentrata a productiei timpurii, cu rezultate excelente in conditii nefavorabile. Greutatea fructului: 180-220 g Gravitet F1 este hibridul de tomate semideterminat cu cele mai bune rezultate atat calitative cat si productive aflat la ora actuala pe piata, fiind foarte bine adaptat la conditiile de mediu din Romania cat si la tehnologia de productie in sere si solarii in ciclu scurt. Plantele sunt rezistente la virusuri si uscare vasculara. Acest hibrid prezinta rezistenta ridicata la virusul mozaicului tutunului (TMV), virusul mozaicului tomatelor (ToMV), verticilioza (Va Vd), fuzarioza (Fol: 0-1) si rezistenta intermediara la nematozi (Ma Mi Mj). Prezinta toleranta la patarea cafenie .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syngenta Seminte de tomate semideterminate Gravitet F1, 500 sem de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syngenta Seminte de tomate semideterminate Gravitet F1, 500 sem sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.