Syngenta Seminte de salata Shangore F1

99.00 lei
(1 magazin)
Shangore este o salata de toamna tip butterhead , de capatana pentru culturi de toamna tarziu-iarna in spatii protejate si in camp. Plantele se dezvolta foarte repede, au frunze erecte si se recolteaza foarte usor. Capatanile sunt compacte, semi-inchise, cu baza inchisa, neteda si stralucitoare, de dimensiuni mari ( 400-600g ) chiar si pe soluri slabe. Shangore prezinta rezistenta ridicata la mana ( BI: 1-18, 20-24, 27, 28, 30-32 ). Recomandari cu privire la alegerea soiulu ...

Descriere


Syngenta Seminte de salata Shangore F1

Shangore este o salata de toamna tip butterhead , de capatana pentru culturi de toamna tarziu-iarna in spatii protejate si in camp. Plantele se dezvolta foarte repede, au frunze erecte si se recolteaza foarte usor. Capatanile sunt compacte, semi-inchise, cu baza inchisa, neteda si stralucitoare, de dimensiuni mari ( 400-600g ) chiar si pe soluri slabe. Shangore prezinta rezistenta ridicata la mana ( BI: 1-18, 20-24, 27, 28, 30-32 ). Recomandari cu privire la alegerea soiului - Deoarece plantele de salata necesita pe parcursul perioadei de vegetatie conditii diferite de temperatura si lumina in functie de epoca de infiintare a culturii, amelioratorii fac tot posibilul sa aduca pe piata soiuri care raspund atat cerintelor cultivatorilor cat si ale consumatorilor. - La alegerea soiului se va tine seama de destinatia lui, deoarece un soi pentru spatiile protejate cultivat in camp deschis sau un soi pentru camp deschis cultivat iarna in spatii protejate poate da rezultate nedorite. Vara temperaturile mari favorizeaza formarea tijelor florifere, iar iarna, frigul si luminozitatea slaba incetinesc sau opresc cresterea, chiar si in cazul culturilor incalzite. - Si modul de valorificare influenteaza alegerea soiului de salata. Pe piata traditionala de legume se valorifica bine salata cu capatana mare si compacta, pe cand in supermarketuri se consuma si salata cu capatana mai mica, pe care ofera un pret mai mic. - Soiurile de salata cu frunze erecte sunt mai putin sensibile la boli, pentru ca circulatia aerului se face mai usor zvantand mult mai repede solul. La aceste soiuri si recoltarea se face mai usor. Soiurile care au frunzele lasate pe sol arata mai bine pe piata , dar sunt mai sensibile la bolile specifice salatei. - Atat pentru cultivatori cat si pentru consumatori este mai avantajos sa se cultive soiuri cu frunze groase, acestea fiind mai rezistente la boli si la pastrare. - Dupa recoltare, acestea nu se ofilesc usor, mentinandu-si prospetimea chiar si dupa 2-3 zile de la recoltare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syngenta Seminte de salata Shangore F1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syngenta Seminte de salata Shangore F1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.