Syngenta Seminte de morcov Yukon F1, 100.000 seminte

299.00 lei
(1 magazin)
Yukon F1 este un hibrid de morcov cu perioada de vegetatie de 105-110 zile, ideal pentru cultura in spatii protejate sau camp deschis. Forma radacinii este cilindrica, fara perisori absorbanti de culoare rosu-orange. Sistemul foliar este puternic si erect. Prezinta rezistenta la crapare si transport. Capacitatea de productie este mare. Yukon F1 se poate cultiva atat pe soluri usoare(nisipoase) cat si pe soluri grele. CARACTERISTICI Yukon F1: hibrid timpuriu de tip Nantes; recoma ...

Descriere


Syngenta Seminte de morcov Yukon F1, 100.000 seminte

Yukon F1 este un hibrid de morcov cu perioada de vegetatie de 105-110 zile, ideal pentru cultura in spatii protejate sau camp deschis. Forma radacinii este cilindrica, fara perisori absorbanti de culoare rosu-orange. Sistemul foliar este puternic si erect. Prezinta rezistenta la crapare si transport. Capacitatea de productie este mare. Yukon F1 se poate cultiva atat pe soluri usoare(nisipoase) cat si pe soluri grele. CARACTERISTICI Yukon F1: hibrid timpuriu de tip Nantes; recomandat pentru semanare timpurie; frunze viguroase, erecte; forma radacinii este cilindrica, uniforma si neteda; culoare portocaliu; lungime medie de 17-20 cm. OBSERVATII: poate fi cultivat atat pe soluri nisipoase cat si pe soluri grele. prezinta rezistenta la crapare si transport. Yukon F1 prezinta toleranta medie la Alternarioza (Alternaria dauci).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syngenta Seminte de morcov Yukon F1, 100.000 seminte de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syngenta Seminte de morcov Yukon F1, 100.000 seminte sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.