Symantec Norton Security Deluxe 2018 – 1 an / 5 PC, licență electronică 32/64 bit

116.50 lei
(1 magazin)
Mențineți-vă dispozitivele în siguranță cu acest program antivirus de încredere și premiat Norton Security Deluxe vă protejează calculatorul împotriva ransomware, virușilor, programelor spion, malware, sau altor amenințări online în timp real. Ceea ce înseamnă că puteți să vă bucurați de navigare pe internet în siguranță de pe dispozitivele dvs, fără să vă faceți probleme în această privință. Acest program vă va ajuta, de asemenea, să vă protejați ...

Descriere - Symantec Norton Security Deluxe 2018 – 1 an / 5 PC, licență electronică 32/64 bit


Mențineți-vă dispozitivele în siguranță cu acest program antivirus de încredere și premiat Norton Security Deluxe vă protejează calculatorul împotriva ransomware, virușilor, programelor spion, malware, sau altor amenințări online în timp real. Ceea ce înseamnă că puteți să vă bucurați de navigare pe internet în siguranță de pe dispozitivele dvs, fără să vă faceți probleme în această privință. Acest program vă va ajuta, de asemenea, să vă protejați finanțele și intimitatea de fiecare dată când veți fi online, deci nu va trebui să vă îngrijorați în cazul în care doriți să vă faceți cumpărături online sau să folosiți servicii bancare electronice cu cardul dvs de debit/credit. Protecție actualizată pentru orice amenințări posibile în viitor Programul este în permanență actualizat, deci vă va proteja împotriva ultimelor amenințări de securitate care v-ar putea ataca calculatorul. În plus, rețeaua dvs de acasă va fi de asemenea păzită de un firewall deștept! Navigare sigură de pe orice calculator Symantec Norton Security Deluxe include produsul Norton Mobile Security, disponibile pentru tablete și telefoane smart bazate pe Android și iOS. Deci, nu contează dacă folosiți mobilul, tableta sau un laptop pentru navigarea pe internet, deoarece Antivirusul Norton vă va păstra mereu datele și intimitatea în siguranță. Detalii – Include protecție pentru maxim 5 dispozitive.– O bună alegere pentru utilizatori care au nevoie de protecție pentru un PC sau MAC.– Licențiere: maxim 5 dispozitive pentru 1 an.– Include Norton Mobile Security.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Symantec Norton Security Deluxe 2018 – 1 an / 5 PC, licență electronică 32/64 bit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Symantec Norton Security Deluxe 2018 – 1 an / 5 PC, licență electronică 32/64 bit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.