Syma X5UW WIFI

699.00 lei
(1 magazin)
Informatii generale Design modern si o camera de 1mp. Aceasta drona poate merge cu dvs. oriunde doriti. Puteti inregistra video-uri si face poze peste tot.WIFI poate fi controlata de pe telefonul mobil prin WIFI.Functie hover, drona isi mentine altitudinea oricand.Sistem giroscopic pe 6 axe ofera un zbor foarte precis si fluid.Functii de decolare si aterizare automata, aveti posibilitatea ca orice zbor sa se termine in siguranta.Mod fara compas. Mod de siguranta pentru a puta co ...

Descriere


Syma X5UW WIFI

Informatii generale Greutate produs (Kg)
Design modern si o camera de 1mp. Aceasta drona poate merge cu dvs. oriunde doriti. Puteti inregistra video-uri si face poze peste tot.
WIFI poate fi controlata de pe telefonul mobil prin WIFI.
Functie hover, drona isi mentine altitudinea oricand.
Sistem giroscopic pe 6 axe ofera un zbor foarte precis si fluid.
Functii de decolare si aterizare automata, aveti posibilitatea ca orice zbor sa se termine in siguranta.
Mod fara compas. Mod de siguranta pentru a puta controla drona indiferent de pozitia acesteia raportatata la pilot.
Returnare automata la buton face sa fie usor folosita si de incepatori.
Frecventa 2.4G: drona functioneaza pe frecventa de 2.4 ghz astfel ca puteti controla mai mult de o drona in acelasi timp.
1

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syma X5UW WIFI de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syma X5UW WIFI sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.