Sveltus Gantere aerobic 2 x 3 Kg

99.00 lei
(1 magazin)
Set de gantere pentru aerobic realizate din ciment acoperit cu vinil. Ganterele constituie un echipament ideal pentru antrenamentele specifice de forta si dezvoltarea masei musculare. Pot fi utilizate individual sau in perechi (una in fiecare mana). Exercitiile cu gantere pot fi efectuate atat acasa, cat si la sala. Acestea va pot ajuta sa iesiti din perioada de stangnare, fiind ceva nou si benefic pentru a scapa de monotonia antrenamentului obisnuit. ...

Descriere


Sveltus Gantere aerobic 2 x 3 Kg

Set de gantere pentru aerobic realizate din ciment acoperit cu vinil. Ganterele constituie un echipament ideal pentru antrenamentele specifice de forta si dezvoltarea masei musculare. Pot fi utilizate individual sau in perechi (una in fiecare mana).

Exercitiile cu gantere pot fi efectuate atat acasa, cat si la sala. Acestea va pot ajuta sa iesiti din perioada de stangnare, fiind ceva nou si benefic pentru a scapa de monotonia antrenamentului obisnuit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sveltus Gantere aerobic 2 x 3 Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sveltus Gantere aerobic 2 x 3 Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.