Sveltus Cutie pliometrica

de la 1 371.00 lei
(2 magazine)
Cutia pliometrica cu trei inaltimi este utilizatata pentru exercitiile functionale. Cu ajutorul acesteia se pot lucra mai multe grupe de muschi. Prin simpla rotire te poti antrena la trei inaltimi diferite: 51 cm, 61 cm si 76 cm. Pentru o mai mare stabilitate, structura interioara este din lemn, iar pentru a reduce riscul de ranire in caz de caderi, cutia este invelita in spuma. ...

Descriere - Sveltus Cutie pliometrica


Cutia pliometrica cu trei inaltimi este utilizatata pentru exercitiile functionale. Cu ajutorul acesteia se pot lucra mai multe grupe de muschi. Prin simpla rotire te poti antrena la trei inaltimi diferite: 51 cm, 61 cm si 76 cm. Pentru o mai mare stabilitate, structura interioara este din lemn, iar pentru a reduce riscul de ranire in caz de caderi, cutia este invelita in spuma.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sveltus Cutie pliometrica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sveltus Cutie pliometrica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.