Sveltus Coarda de suspensie 3911

de la 244.00 lei
(2 magazine)
Coarda de suspensie Sveltus permite realizarea exercitiilor in suspensie, folosindu-se greutatea propriului corp, in diferite planuri de inclinare. Este potrivita pentru oricine deoarece se poate controla nivelul de rezistenta si dificultate. Sistemul este unul usor de utilizat si instalat. Setul contine si un sac de depozitare pentru echipament. Recomandat pentru uz casnic ...

Descriere - Sveltus Coarda de suspensie 3911


Coarda de suspensie Sveltus permite realizarea exercitiilor in suspensie, folosindu-se greutatea propriului corp, in diferite planuri de inclinare. Este potrivita pentru oricine deoarece se poate controla nivelul de rezistenta si dificultate. Sistemul este unul usor de utilizat si instalat. Setul contine si un sac de depozitare pentru echipament.

Recomandat pentru uz casnic

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sveltus Coarda de suspensie 3911 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sveltus Coarda de suspensie 3911 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.